Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje zee

Schip ahoy! Wat zien we daar? Het is een pagina met geboortekaartjes vol zeedieren! Walvissen en octopussen stelen de show, maar ook schildpadden en vissen laten zich van hun beste kant zien. Ook een geboortekaartje met een dier uit de zee maken? Kies een van onze spetterende ontwerpen uit, pas het aan in de kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartjes met zeedieren maken 

De zee staat voor vrijheid, ontspanning, en avontuur; een prachtig thema voor het geboortekaartje van je guppie. Wil je graag een geboortekaartje met zee thema uitkiezen? In onze collectie geboortekaartjes wemelt het van de leuke zeedieren! De walvis komt het vaakst voor, maar wie goed kijkt komt ook kaartjes met een octopus, schildpad of zeepaardje tegen. Sommige van deze dieren zijn alleen in de oceaan, andere worden omringd door vissen, kwallen en zeesterren. Voor welk geboortekaartje met zeedieren je ook gaat; ze zien er stuk voor stuk super lief uit!

De leukste geboortekaartjes met de oceaan als thema 

Onze geboortekaartjes met vissen en andere zeedieren hebben een hoog schattigheidsgehalte. De kans is dan ook groot dat de ontvangers ‘ah’ uitroepen als ze het kaartje openen. Naast dat ze er lief uitzien, vallen ze ook op door hun originele vormgeving. Veel van onze geboortekaartjes hebben namelijk een waterverf look. De ‘handgeverfde’ streken geeft de kaarten met zeedieren een speelse uitstraling, maar ook de zachte tinten blauw en roze dragen hieraan bij.

Tip: gebruik onze babynaam generator en ontdek hoe al onze geboortekaartjes eruitzien met de naam van jullie kleintje erop!

Zelf een geboortekaartje zee ontwerpen 

Heb je zeeën van inspiratie? Maak je geboortekaartje dan helemaal zelf! Gebruik een blanco kaart of fotokaart als canvas en laat de creativiteit uit je stromen. Voeg naast een illustratie van een zeedier een oceaan of strand als achtergrond toe, kies een mooie plek uit voor een tekstvak en upload één of meerdere foto’s van jullie kleintje. Maak het geboortekaartje helemaal af door kaders en grappige figuren als schelpen, koraal en hartjes toe te voegen.

🐳 Hallo (toekomstige) papa of mama, heb je onze geboorteblog al gezien? Hier vind je alles wat je wilt weten of het krijgen van een baby.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.