Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaarten 12,5 jaar getrouwd

Is er een koperen bruiloft in aantocht? Kies een kaart met ‘12,5 jaar getrouwd’ uit onze collectie om het echtpaar te verrassen en feliciteren. Ieder ontwerp kan geheel naar wens aangepast worden in de kaartmaker. Voeg bijvoorbeeld versieringen toe en maak het geheel af met een leuke tekst of een mooi gedicht.

Feliciteren met een koperen bruiloft

Veel getrouwde stellen vieren hun koperen bruiloft met een feest. Ze vieren het met dierbaren en vullen het moment met lekker eten, herinneringen ophalen en dansen. Wel of geen jubileumfeest: een felicitatiekaart mag bij een huwelijksjubileum niet ontbreken. In onze collectie vind je een groot aantal ontwerpen met koperkleurige elementen, fleurige bloemen en natuurlijk het grote getal ‘12,5’. Nog geen keuze kunnen maken? Neem eens een kijkje tussen onze andere felicitatiekaarten met aanpasbare jubileumjaren.

Teksten en gedichten voor een ‘12,5 jaar getrouwd’ kaart

Een tekst of gedicht voor een felicitatiekaart verzinnen kan soms best lastig zijn. Daarom hebben we een aantal leuke teksten voor een 12,5 jaar jubileumkaart voor je verzameld. Voor meer inspiratie kun je ook kijken tussen onze teksten voor een 25-, 40-, 50- of 60-jarig huwelijksjubileum. Naast een lieve tekst kun je ook een afbeelding van de trouwdag aan de kaart toevoegen. Misschien heb je in een doos nog wel een leuke foto liggen van het bruidspaar. In plaats van tekst kun je ook een quote of een refrein van een songtekst op de kaart zetten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.