Kaarten mailing

Eenvoudig een kaarten mailing maken

Maak eenvoudig je eigen doelgerichte kaarten mailing. Direct versturen in een paar minuten. 

Je kunt adressen voor je kaart mailing met een excelsheet uploaden. Maak je een account aan, dan kun je de adressen opslaan en hergebruiken voor een volgende zakelijke mailing. Mooiste kwaliteit kaart tegen een scherpe prijs.

Kaarten mailing met plezier

Bij Kaartje2go stuur je eenvoudig en snel je eigen kaarten mailing. In drie eenvoudige stappen verstuur je jouw kaarten mailing.

Eigen kaarten mailing

Je kunt kiezen uit een kaartenmailing ontwerp van Kaartje2go. En als je zelf een creatief ontwerp hebt kun je ook je eigen kaartmailing ontwerpen. Houd er dan wel rekening mee dat je ontwerp aan alle kanten 3 mm "afloopt", dus doorloopt, want die buitenste 3 mm snijden we aan alle kanten van je kaart af.

Tips voor je zakelijke mailing

Zog voor een simpele boodschap voor je klant. En stuur een opvallende kaart. Een kaart wordt bijna altijd bekeken. In één oogopslag vertel je zo de boodschap die blijft hangen.

Op zoek naar een kortingscode van Kaartje2go? Check dan de Kaartje2go kortingscode pagina.

Uitverkoop mailing sturen

Je kiest een kaart uit de collectie uitverkoop, of je maakt de kaart helemaal zelf. Je kan namelijk zelf jouw eigen teksten en foto's toevoegen. De adressen kan je direct toevoegen met jouw eigen adressenbestand, of je laat de kaarten als pakket bezorgen op het door jouw gekozen adres. 

Uitverkoop mailing tips

Zog voor een simpele boodschap voor je klant. En stuur een opvallende kaart. Een kaart wordt bijna altijd bekeken. In één oogopslag vertel je zo met je kaart de boodschap die blijft hangen.

Wil je de klanten uitnodigen voor de opening? Kijk dan eens bij onze uitnodigingen voor een opening!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.791 beoordelingen