Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Verhuiskaarten verbouwing

Je hebt je woning verbouwd en bent inmiddels verhuisd. Jij kunt erover meepraten dat zo’n verbouwing een flinke operatie en een onrustige tijd is. Tegelijkertijd is het resultaat echt iets om naar uit te kijken. Want alle tijd en moeite loont zich in een fijne plek om te wonen. Ook dat weet jij. Nu de verbouwing achter de rug is en je bent verhuisd, is het tijd om iedereen met gepaste trots op de hoogte te stellen van jullie pasgebouwde paleis. Dat doe je natuurlijk door een verhuiskaart ‘verbouwing’ te maken en versturen met Kaartje2go.

Huis verbouwd? Deel je verhuisbericht met een kaart

Als je op zoek bent naar een leuke manier om over je verbouwing en verhuizing te delen, dan stuur je een verhuiskaart. Zo’n kaartje op de mat is altijd een verrassing. Het is ook nog eens handig. Want als de ontvanger de kaart bewaard, heeft je dierbare het adres altijd bij de hand. Een leuk voordeel: het versturen van een verhuiskaart is bij ons heel makkelijk. Je kiest een kaart door in het filtermenu te kiezen voor een stijl. Hip, modern of stijlvol: de keuze is aan jou. En als je wel van een grapje houdt, hebben we ook allerlei grappige verhuiskaarten voor je in petto. Heb je nou een bepaald thema in gedachten, dan kun je ook daarvan een selectie maken. Een kaart met huizen, planten of een sleutel, bijvoorbeeld. Je leest het al: we hebben een flink aanbod kaarten om mensen op de hoogte te stellen van je verbouwing en verhuizing!

Maak jejouw eigen unieke verhuiskaart

Wist je dat je onze kaarten ook heel eenvoudig kunt personaliseren? Upload je eigen foto, versier de kaart of plaats een leuke tekst op de voorkant. Je hebt er geen bewerkingsprogramma voor nodig, want je bewerkt de kaart gewoon online in onze kaartmaker. Klik na het kiezen van een kaart op ‘Kaart bewerken’ en je kunt aan de slag. Selecteer een leuk figuur om de kaart te versieren. Confetti en slingers doen het altijd goed, maar je kunt het ook lekker huiselijk maken met een figuur van sleutels of een plant. Echt persoonlijk maak je het met een foto van jullie (gezin) en nieuwe woning. Wil je er echt een groot feestje van maken? Dan plaats je een vrolijk kader om de foto heen. Zie je wel, iedereen kan zijn eigen kaarten maken!

Een boodschap mag niet ontbreken

Een leuke tekst mag niet ontbreken op een verhuiskaart. Met de tekst maak je het tenslotte écht uniek. Schrijf bijvoorbeeld wat over jullie verbouwing of deel iets over het resultaat. Ben je verhuisd naar een nieuwe woonplaats, dan kun je daar ook wat over delen. En een leuke quote doet het ook altijd goed. Wil je je creativiteit nou echt uitdagen, dan kun je een leuk gedichtje schrijven of iets bedenken met het nieuwe huisnummer.  Op zoek naar meer inspiratie? Die vind je bij teksten voor verhuiskaarten.

Binnen no-time je verhuiskaart op de mat

Een leuke kaart, eventueel wat figuren of een foto en een leuke tekst: check! Dan is het tijd om je verhuiskaart voor de laatste keer nog eens te checken. Staat écht alles erop? Niet per ongeluk het nieuwe adres vergeten? Dan is de kaart klaar om verzonden te worden. Na alle drukte van de verbouwing is het extra lekker dat je de kaarten gewoon vanuit je luie stoel kunt versturen. We hebben alleen de adressen van de ontvangers nodig, maar verder regelen wij het voor je. En oja, de bezorgdatum willen we ook graag van je weten. Wil je de kaart snel bij de ontvangers hebben? Dan is het handig om voor 20.00 uur te bestellen. In 95% van de gevallen wordt de kaart dan de volgende dag bezorgd. Zo simpel is het. Kun jij lekker genieten van je nieuwe, verbouwde woning!

Wil je iemand feliciteren met een nieuwe woning? Bekijk dan onze felicitatiekaarten nieuwe woning.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.