Ga naar de inhoud

Verhuiskaarten nieuwe woonplaats

Je bent verhuisd naar een nieuwe woonplaats en misschien zelfs een andere gemeente. Een leuke en tegelijkertijd spannende stap! Wacht nog heel even met het verkennen van je nieuwe dorp of stad. Want je dierbaren willen natuurlijk weten waar je nu woont, zodat ze je kunnen feliciteren met je nieuwe woning. Wel zo handig om ze daarvan op de hoogte te stellen. Dus wil je je familie, vrienden en collega’s laten weten dat ze je niet meer kunnen vinden in je oude, vertrouwde stek? Verstuur dan een verhuiskaart met Kaartje2go! 

Nieuwe woonplaats? Stuur een verhuiskaart!

Een verhuizing is een groot moment. Het maakt niet uit of je er een hele verbouwing op hebt zitten of wat muurtjes moest sauzen. Je hele hebben en houden staat nu opeens in een nieuwe woning en dat is even wennen. Nieuwe buren, geluiden en een andere woonkamer. Een ander uitzicht en een andere leefruimte. En het is al helemaal wennen als je naar een nieuwe woonplaats verhuist. Dan verandert niet alleen je huis, maar ook alles daaromheen. Zo’n grote verandering moet natuurlijk wel gedeeld worden met je dierbaren. Daarnaast is het ook gewoon praktisch om te laten weten wat je nieuwe adres is. Zo kunnen familie en vrienden nog eens langskomen. Wat is er leuker dan dat met een kaartje te doen? 

Maak een originele verhuiskaart ‘nieuwe woonplaats’

Zo’n kaartje kies je uit ons aanbod verhuiskaarten ‘nieuwe woonplaats’. Er is voor iedereen wat te vinden. Ga je voor een kaart in een typisch verhuis thema, zoals met een illustratie van een sleutel of huis? Of verstuur je liever een kaart in een bepaalde stijl, bijvoorbeeld een grappige verhuiskaart, klassiek of hip? We begrijpen het als ons aanbod je overweldigd. En het is ook begrijpelijk dat je tijdens zo’n verhuizing niet nog meer keuzestress wilt. Daarom kun je met het filtermenu eenvoudig selecties maken van verhuiskaarten op basis van je wensen. Maak het jezelf makkelijk door een thema en/of stijl te selecteren. Er worden dan alleen kaarten getoond die bij jou passen. Dat geeft wat rust in deze hectische tijd.

Nog een tip voor meer rust: ben je van plan een housewarming te geven en heb je al een datum geprikt? Nodig de gasten dan ook gelijk uit met een leuke housewarming uitnodiging. Hoef je daar niet meer naar om te kijken. Weer wat van je to-do list af!

Als je helemaal happy bent met je kaart, kun je hem bewerken in de kaartmaker. Met onze kaartmaker voeg je eenvoudig een tekst toe aan de kaart. Ook kun je de verhuiskaart helemaal naar wens opmaken. Een paar leuke ideeën voor een unieke verhuiskaart zijn:

  • Upload een foto van je nieuwe woning en zet ‘m op de kaart
  • Het is natuurlijk ook leuk om als nieuwe bewoners mét je nieuwe huis op de foto te gaan
  • Geef je nieuwe huisnummer een plekje op de voorkant
  • Schrijf een leuke quote over verhuizen op je kaart

Een verhuiskaart versturen vanuit je nieuwe woonplaats 

Tijdens je verhuizing te druk om verhuiskaartjes te adresseren en naar de brievenbus te brengen? Geen probleem, dat doen wij voor je. Maak je kaart en upload een Excel-bestand met alle adressen. Wij drukken je kaarten af en doen ze voor je op de post. Jij bepaalt zelf de verzenddatum. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan valt ie in 95% van de gevallen al de volgende (werk)dag op de mat! Op deze manier nemen wij je wat werk uit handen. Want als we naar de verhuis checklist kijken, zien we dat jij al genoeg te doen hebt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.