Ga naar de inhoud

Uitnodigingen voor 75e verjaardag

Gezellig een stuk taart eten, met z’n allen aan de borrel of zoete hapjes verorberen tijdens een high tea. Hoe de plannen voor je 75e verjaardag er ook uitzien; een leuke uitnodiging is zo gemaakt. Kies een ontwerp, pas ‘m aan met de kaartmaker en ontdek of de uitnodiging naar wens is met een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Bijna jarig? Bekijk onze uitnodigingen voor 75 jaar!

Hoewel het misschien voelt als de dag van gisteren, is het alweer 25 jaar geleden dat je Sarah of Abraham hebt gezien. Toch is ook 75 jaar worden heel bijzonder. De meeste mensen vieren het bereiken van deze respectabele leeftijd dan ook iets groter dan anders. Ook van plan om er een extra bijzondere dag van te maken? Kies een mooie uitnodiging uit om het feest mee aan te kondigen.

Vind de verjaardagsuitnodiging die bij jou past

Een mooie kaart met bloemen of liever eentje met een fles champagne? Met ons handige filtermenu is de ideale uitnodiging zo gevonden. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij een thema dat je aanspreekt of een stijl die je mooi vindt. Wij tonen je vervolgens alleen uitnodigingen die aan je wensen voldoen. Dit scheelt een flink aantal minuten scrollen; Kaartje2go heeft namelijk de allergrootste kaartencollectie van Nederland.

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Je favoriete ontwerpen bewaren, korting op al je bestellingen en punten sparen voor gratis kaarten. Een account aanmaken bij Kaartje2go kent vele voordelen. Nog geen klant? Meld je eenvoudig aan en ontvang je eerste kaartje gratis.

Je wordt maar één keer 75 jaar …

Dus een unieke uitnodiging is op z’n plaats! Geef daarom een originele draai aan een van onze ontwerpen. Liever zelf de Picasso uithangen? Kies dan voor een blanco kaart – in een kleur en vorm naar keuze – als canvas. Open de kaart in de online kaartenmaker en maak er met de verschillende tools een meesterwerk van. Twijfel je of dit misschien wat (te) lastig is? Nergens voor nodig! Met deze tips voor het online maken van uitnodigingen wordt het een eitje.

Hoe maak ik een uitnodiging voor mijn 75e verjaardag?

Hoeveel kaarsjes je dit jaar ook mag uitblazen; een mooie uitnodiging is zo gemaakt. Onze designers hebben de uitnodigingen namelijk zo ontworpen dat je ze eenvoudig aan kunt passen. Volg onderstaande stappen en maak je favoriete ontwerp helemaal naar wens.

🎁 Stap 1: kies een van de verjaardag 75 jaar uitnodigingen

🎁 Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartenmaker te openen

🎁 Stap 3: zet een leuke tekst op de uitnodiging

🎁 Stap 4: voeg mooie figuren, kaders of een foto toe

🎁 Stap 5: pas de kleuren, posities en groottes van de elementen op de kaart aan

Tip: Veel van onze kaarten hebben een aanpasbare leeftijd. Heb je een leuke kaart gezien, maar kun je de leeftijd er niet van aanpassen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kunnen de designers vragen om de kaart voor je aan te passen.

75e verjaardag in aantocht: tijd om te bestellen

Liggen de plannen voor het verjaardagsfeest vast en is de proefdruk helemaal naar wens? Dan rest nog één taak: het plaatsen van de bestelling. Ook dat is een klein feestje bij Kaartje2go.

Kan ik een gratis proefdruk bestellen?

Ja, iedereen met een account kan een gratis proefdruk bestellen. Hoe dat in z’n werk gaat?

👉 Stap 1: kies een uitnodiging uit de collectie

👉 Stap 2: klik op ‘Proefdruk bestellen’

👉 Stap 3: maak de uitnodiging naar wens en bestel de proefdruk

Het pakket met de proefdruk valt vaak de volgende dag al op de mat. Naast de proefdruk zelf, zitten hier ook nog voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen in. Leg deze naast de uitnodiging en ontdek met welke extra’s de uitnodiging het meest tot z’n recht komt.

Een keuze gemaakt? Op de bijgevoegde flyer staat verdere informatie over het bestelproces.

➡ Was je al bezig met het ontwerpen van een uitnodiging voor je 75e verjaardag? Volg de stappen in het orderproces en kies bij verzendwijze voor ‘Proefdruk bestellen’.

Extra’s om je uitnodigingen nog mooier te maken

Je verjaardag is dé dag in het jaar waarop je alles uit de kast mag trekken. Ook de uitnodiging in een extra feestelijk jasje steken? Met een gekleurde envelop valt die zeker op, vooral als de achterkant dichtgemaakt is met een matchende sluitzegel. Kies als finishing touch voor een luxe papiersoort die het karakter van de kaart onderstreept en een mooie adressticker.

Spaar mee voor korting en gratis kaarten

Een gratis proefdruk bestellen, ontwerpen opslaan en de eerste kaart cadeau krijgen. Een gratis account aanmaken bij Kaartje2go kent veel voordelen. Ook geldt: hoe meer kaarten er over de online toonbank gaan, hoe goedkoper ze per stuk worden. Meer mensen uitnodigen = dus meer korting.

Uitnodigingen voor 75 jaar klaar? Verzenden maar!

Is de gratis proefdruk helemaal naar wens? Dan hoef je nu alleen nog maar aan te geven welke verzendingsmethode je voorkeur heeft: rechtstreeks naar de ontvangers of eerst naar jouw huis. Voor welke optie je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  • Rechtstreeks naar de ontvangers: upload de adressenlijst en kies de gewenste verzenddatum. Wij doen de kaarten – in witte enveloppen – voor je op de post.
  • Thuis ontvangen: feestelijke extra’s aan de uitnodiging toevoegen? Laat de kaarten thuis bezorgen, maak ze gereed voor verzending en stop ze zelf in de brievenbus.

Een lieve kaart voor elke gelegenheid

Felicitatiekaarten ontvangen is hartstikke leuk, maar een kaart versturen misschien nog wel leuker. Je laat namelijk op een persoonlijke manier weten dat je blij voor iemand bent en het geeft aan dat je moeite hebt gedaan. Een leuke kaart kiezen en een lieve tekst schrijven kost immers meer tijd dan een digitale boodschap sturen voor een verjaardag, jubileum of nieuwe baan. Wil je iemand niet feliciteren, maar ergens voor bedanken? Ook bedankkaarten op de post doen zorgt voor een boost aan endorfine. Bedank bijvoorbeeld je bruiloftsgasten voor hun aanwezigheid of je vrienden voor het helpen klussen.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.