Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 75 jaar

Gezellig een stuk taart eten, met z’n allen aan de borrel of genieten van een high tea. Hoe de plannen voor je 75e verjaardag er ook uitzien; een leuke uitnodiging is zo gemaakt. Kies een ontwerp, pas ‘m aan met de kaartmaker en ontdek of de uitnodiging voor 75 jaar naar wens is met een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging verjaardag 75 jaar

Zin om je 75e verjaardag goed te vieren? Stuur vrienden en familieleden dan een feestelijke 75 jaar uitnodiging. Kies voor een moderne, klassieke of grappige kaart met ‘75’ erop en pas het ontwerp naar wens aan in de kaartmaker. In onze collectie ‘75 jaar’ bevinden zich uitnodigingen in verschillende stijlen. Zo zitten er kaarten tussen met gouden foliedruk, maar ook met bloemen of ballonnen. Bij veel uitnodigingen is er ook ruimte voor een foto aan de voor- en binnenkant van de kaart. Zo maak je je uitnodiging voor 75 jaar extra persoonlijk.

🎉 Zoek je een uitnodigingskaart voor een andere leeftijd? Kies dan voor een van de vele uitnodigingen met aanpasbare leeftijd.

Uitnodiging 75 jaar vrouw

Op zoek naar een uitnodiging met ‘75 jaar’ erop voor een vrouw? Onze designers hebben speciale uitnodigingen met een vrouwelijke touch gemaakt. Warme kleuren als bruin, roze en oranje voeren hierbij de boventoon en worden regelmatig afgewisseld met een vleugje goud. Tekeningen van bloemen versterken het vrouwelijke karakter van de uitnodigingen en een grote ‘75’ maakt direct duidelijk dat het om een verjaardagsfeest gaat. Extra bijzonder zijn de uitnodigingen voor vrouwen met twee fotokaders. Plaats in het ene kader een leuke babyfoto, in het andere een recent kiekje!

Uitnodiging maken verjaardag 75 jaar

Je 75e verjaardag komt eraan; hoog tijd om een leuke uitnodiging te maken! Al onze uitnodigingen zijn eenvoudig aan te passen. Zo kun je afbeeldingen wijzigen, maar ook foto’s toevoegen (tip: probeer de verschillende filters uit) of de kaart versieren met figuren. De tekst kun je ook helemaal aanpassen. Vervang de voorbeeldteksten bijvoorbeeld door een mooi gedicht of een grappige quote over 75 jaar worden. Helemaal tevreden met de uitnodiging voor 75 jaar? Wij doen de uitnodigingen graag voor je op de post.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.