Ga naar de inhoud

Retro trouwkaarten

Ben jij op zoek naar trouwkaarten met een retro look? Een kaart met een ouderwetse uitstraling kan erg mooi zijn. Het roept nostalgische gevoelens op en geeft een eigen look and feel aan je trouwkaarten. Onze designers hebben niet stilgezeten en hebben de leukste kaarten voor je klaargezet in onderstaande galerij. Wil je eerst onze trouwkaart testen? Bestel dan de gratis proefdruk en ontvang de kaart eerst thuis. Handig!

Originele retro trouwkaarten maken

Het maken van retro trouwkaarten kun je makkelijk en snel doen via onze kaartmaker. En het is nog erg leuk ook! Wij leggen graag aan je uit hoe je dit voor elkaar krijgt:

  1. Klik op het mooiste kaartje in de galerij en kies voor ‘Kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste figuren, kaders en vormen toe en maak de trouwkaart zo persoonlijk als je wil.
  3. Schrijf een persoonlijke tekst waarin je je geliefde familie en vrienden uitnodigt voor jullie trouwdag.
  4. Bestel de gratis proefdruk of bestel direct online de kaartjes.

Kijk voor meer inspiratie ook naar onze vintage of klassieke trouwkaarten. Wie weet haal je daar ook nog een paar leuke ideeën uit! 

Tip: Schrijf je in voor de winactie en win een GRATIS trouwjurk

Gratis proefdruk trouwkaart

Wil jij er zeker van zijn dat je de mooiste originele retro trouwkaarten bestelt? Kies dan voor een gratis proefdruk en krijg een leuk pakketje opgestuurd met informatie over papiersoorten en envelopkleuren. Bekijk het kaartje eens goed en zet het een paar dagen neer in de woonkamer. Vinden jullie hem nog steeds leuk? Bestel het kaartje dan met een paar simpele klikken in je Kaartje2go account. Het kaartje staat daar nog opgeslagen tussen je bestellingen. Vanuit je account kun je direct je gepersonaliseerde kaarten opnieuw bestellen afrekenen. 

Retro trouwkaart bestellen en versturen

Het versturen van de trouwkaarten kan makkelijk en snel via Kaartje2go. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes direct naar je familie en vrienden te sturen of eerst naar je eigen huisadres. Gebruik het adresboek en de WhatsApp adresverzoeker om makkelijk alle adressen te verzamelen en op te slaan. Zo heb je ook direct het juiste adres bij de hand voor een volgende verjaardag. Makkelijk! Wil jij op en top voorbereid zijn? Lees dan onze bruiloft checklist voor een onvergetelijke bruiloft eens door. Alvast een hele mooie dag gewenst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.