BedankkaartjesVoor de mooiste dag van jullie leven!

Bedankkaartjes voor na de bruiloft

Je bruiloft is misschien wel de mooiste dag van je leven. Samen met vrienden en familie beleef je een prachtige huwelijksdag en daar wil je jouw gasten natuurlijk voor bedanken. Maak nu prachtige huwelijk bedankkaartjes en bedank je familie en vrienden voor deze speciale dag.

Zelf huwelijk bedankkaartjes maken

Voor jullie trouwdag heb je overal een persoonlijke touch aan gegeven. En dus maak je ook jouw trouwkaarten en bedankkaartjes in een eigen stijl. Wil jij persoonlijke bedankkaartjes maken? Dat kan eenvoudig met onze online kaartenmaker. Zodra je een hippe of originele bedankkaart hebt gevonden pas je deze geheel naar eigen wens aan. Voeg een leuke tekst toe en een prachtige foto van jullie als bruidspaar op de huwelijksdag. De achtergrond, kleuren en lettertypes kun je allemaal aanpassen en ook kun je leuke figuren en kaders toevoegen. Zo maak je in een handomdraai je bruiloft bedankkaartjes.

Wist je dat je ook een bedankkaart met foto kan maken? Upload eenvoudig je foto in de kaartmaker en klaar ben je. Met jouw unieke bedankkaartjes bedank je de bruiloftsgasten na afloop van de bruiloft voor hun aanwezigheid.

TIP: Veel stellen kiezen voor één thema voor alle kaarten. Zo heb je een passende stijl voor je trouwkaarten, save-the-date kaarten, bedankkaartjes en menukaarten.

Hoe lang na de bruiloft verstuur je de bedankkaartjes?

Bedankkaartjes voor het huwelijk verstuur je binnen een maand na de huwelijksreis. De bruiloft is dan nog niet zo lang geleden en staat nog vers in het geheugen van de gasten. De bedankkaart kun je versturen via Kaartje2go. Kies een datum uit en wij versturen de bedankkaarten op de juiste datum.

Een andere optie is om de bedankkaartjes aan het einde van de huwelijksdag mee te geven. Dan ontbreekt wel jullie foto van de huwelijksdag. Dit kan je oplossen door een foto van jullie loveshoot te kiezen of een andere mooie foto van jullie als stel.

Een laatste optie is om de bedankkaart voor de bruiloft te bestellen en op de huwelijksdag een polaroid-foto op het kaartje te plakken. Of laat je foto’s ontwikkelen bij een fotograaf met een 1-uursservice. Vraag je ceremoniemeesters om de foto’s op de bedankkaartjes te plakken zodat je hier zelf op je bruiloft niet mee bezig hoeft te zijn.

Trouwbedankjes

Natuurlijk hoef je niet alleen een bedankkaartje te geven. Het is heel leuk om je kaartje te combineren met een give-away, een kleinigheidje. Wil je al tijdens de huwelijksdag je dankbaarheid tonen, plaats dan op elke tafel een bedankkaartje. Gegarandeerd dat het de sfeer ten goede komt!

Bedankkaartjes met een persoonlijke boodschap

Er worden steeds meer originele trouwbedankjes bedacht. Het overgrote gedeelte van deze bedankjes voor aanwezigheid bij het huwelijk wordt begeleid met een leuk bedankkaartje waarop het pasgetrouwde stel een mooie persoonlijke boodschap heeft gezet.

Inspiratie voor mooie bedank teksten

Wij geven je graag inspiratie voor een goede tekst op je bedankkaart. Natuurlijk wil je dat de tekst op de kaart past bij de sfeer van de bruiloft. Daarom hebben wij diverse teksten voor je op een rij gezet.

  • Bedankt voor je komst.
  • Thank you for being there.
  • We had a great day and you made it happen.
  • Wat was het een prachtige dag!
  • We willen je hartelijk bedanken voor je komst!
  • Onze trouwdag is dankzij jullie een onvergetelijke, fantastische dag geworden!
  • Bedankt voor alle mooie woorden, geschenken, muziek en feestvreugde.

De meeste bedankkaartjes bevatten een leuke tekst die je zelf heel gemakkelijk kan aanpassen. Wil je nog meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met bedankteksten voor een bruiloft.

Rechtstreeks naar je gasten verstuurd

Bij Kaartje2go krijg je de mogelijkheid om je bedankkaartjes gratis als pakketje thuis te laten bezorgen of de kaart rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen. Upload alle adressen in je adresboek, bestel je kaartjes en kies een verzenddatum. Wij doen de kaartjes voor je op de post en zo vallen ze vanzelf op de deurmat. Kan jij lekker ontspannen op je huwelijksreis en genieten van de wittebroodsweken. 

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.467 beoordelingen