Ga naar de inhoud

Vrolijke paaskaarten

De lammetjes dartelen door de wei, de zon klimt hoger aan de hemel en de Paashaas komt chocolade-eitjes brengen. Een vrolijk Pasen staat voor de deur. Stuur daarom een vrolijk pasen kaart naar familie en vrienden en wens ze fijne paasdagen toe.

  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Als beste beoordeeld
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Vrolijk pasen kaart maken

Paaskaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Maar de wenskaarten met vrolijk pasen erop hebben toch wel iets extra speciaals. Als we net uit de winter komen en het voorjaar begint te bloeien, breekt de vrolijkheid los. En pasen is hét moment om daar bij stil te staan. Met een heerlijke paasbrunch of paasdiner, eieren zoeken en chocolade-eitjes is pasen een groot feest. En met een vrolijk pasen kaart maak je het helemaal compleet. Zo doe je dat:

  1. Kies een kaart uit met de tekst “vrolijk pasen” erop.
  2. Upload je eigen foto op de voorkant of binnenin de kaart
  3. Pas de kleuren, het lettertype en de achtergrond aan en voeg figuren of kaders toe.
  4. Schrijf een vrolijke paaswens in de kaart en klaar is ‘ie.

Vrolijk pasen kaart + cadeau

Een paaskaart met vrolijk pasen erop is erg leuk om te geven, maar met een cadeau erbij maak je het nog véél leuker! Geef bijvoorbeeld heerlijke chocolade cadeau of een smakelijke thee. Of wat dacht je van bloemzaadjes voor kleurrijke bloemen? Of een zachte knuffel of een goed boek? 

Met een cadeau maak je de kaart helemaal af. 

De cadeau’s passen bijna allemaal door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te blijven om de heerlijke paasverrassing te ontvangen.

Kaart vrolijk pasen wenskaart sturen

Wanneer je tevreden bent over het resultaat is het tijd om de kaart te gaan versturen. Selecteer het adres van de ontvanger en kies vervolgens de verzenddatum. Op de aangegeven dag versturen wij de kaart via PostNL. 

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen ligt de vrolijk pasen kaart al de volgende dag op de deurmat.

Komen vrienden van jou bij eten met Pasen? Maak dan nu je eigen menukaarten voor Pasen! Laat ze op een originele manier weten wat er op het menu staat.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.689 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.