Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaartje2go als beste getest door Kassa magazine

Vara’s Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go is als beste getest en behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”.​

Vara’s Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. Kaartje2go is als beste getest en behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”.

Kassa Magazine vergeleek zes online kaartenservices, waaronder Kaartje2go. In de uitgebreide Kassa test maakten de onderzoekers bij elke dienst een kaart met een zelfgenomen foto. De webwinkel van Kaartje2go komt als beste uit de test en is ‘Kassa’s Keuze’. Kaartje2go is goed en goedkoop concludeert Kassa magazine.

Gebruiksgemak
Het gebruiksgemak van Kaartje2go wordt als uitstekend beoordeeld, beter dan de andere aanbieders. Uit de test blijkt dat de website van Kaartje2go “overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, met veel mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten”.

Voordelig én eerste kaart gratis
Kaartje2go heeft lage prijzen en biedt in vergelijking met de andere aanbieders de meeste betaalmogelijkheden. Kassa is tevens positief over de eerste kaart, die bij Kaartje2go gratis verstuurd kan worden.

Zeer goede kwaliteit
Na het afdrukken en verzenden valt de kaart van Kaartje2go in zeer goede kwaliteit op de deurmat. De kwaliteit van het eindresultaat is daarom beoordeeld als zeer goed, de hoogste score.

Datum van publicatie: 2011-07-01
Kassa magazine, nr 3, 2011

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.