Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaartje2go is Best Workplace 2023

Trots! Naast Great Place To Work certified mogen we onszelf nu ook Best Workplace 2023 noemen. Bij Kaartje2go doen we alles voor blije klanten, maar dat begint bij blije collega’s. We vroegen onze medewerkers onder andere naar hun mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie. Dat we onszelf nu Best Workplace mogen noemen is een eer! 

Vergeleken met gemiddeld Nederland
De complete lijst met Best Workplaces is samengesteld aan de hand van een vragenlijst met zestig stellingen over vertrouwen, trots en plezier die alle medewerkers van de organisatie invullen. De grootste verschillen die te zien zijn tussen Best Workplaces en Nederlandse organisaties zijn: 

  • Integriteit van het leiderschap (Best Workplaces: 91% versus gemiddeld Nederland: 47%)
  • Het betrekken van medewerkers (Best Workplaces: 86% versus gemiddeld Nederland: 45%)
  • Communicatie vanuit het leiderschap (Best Workplaces: 89% versus gemiddeld Nederland: 53%)

Over Great Place To Work 
Great Place to Work certificering is een erkenning van goed werkgeverschap. Deze onafhankelijke certificering vergroot de interne trots, zorgt voor meer naamsbekendheid en toont (toekomstige) medewerkers dat jouw organisatie een fantastische werkgever is. De veertig hoogst scorende organisaties van de 225 organisaties die door Great Place To Work gecertificeerd zijn, ontvangen de titel Best Workplace. 


Klik hier om meer te lezen over Best Workplace.

Kaartje2go Best Workplace 2023

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.