Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

 • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
 • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Voorbeelden van onze kerstkaarten

Heb je geen inspiratie voor jouw kerstkaarten? De kerstkaarten op deze pagina zijn voorbeelden die je kunt gebruiken ter inspiratie als je zelf kerstkaarten wil maken. Ze zijn gemaakt met de 'kaartmaker' van Kaartje2go. Als je inspiratie hebt opgedaan door deze voorbeelden, dan kun je jouw eigen kerstkaarten maken. Kies een leuke kaart uit onze collectie kerstkaarten of maak je eigen kerstkaart met foto. In een paar muisklikken maak je namelijk je eigen foto kerstkaart met je eigen foto. Leuk, origineel en persoonlijk! 

 

 • Kerstkaarten maken voorbeelden

  Kerstkaart liggend op de grond

  Je eigen kerstkaarten maken is natuurlijk het leukste met een eigen foto. In dit voorbeeld van een kerstkaart heeft de klant een foto gemaakt van het gezin met een kerstmuts op terwijl ze op de grond liggen. Zet allemaal een kerstmuts op en ga om en om op de grond liggen en maak een foto. Zet je eigen tekst op het kaartje en plaats een leuk kader. Hartstikke leuk en origineel!

 • Voorbeeld kerstkaart met kerstmuts op!

  Kerstkaart met kerstmuts op!

  Zelfs als het nog geen kerst is, kun je al wel een kerstfoto maken. Haal de doos met kerstspullen van zolder en zoek  de kerstmutsen op. Je kunt ook nog kerstballen in je oren hangen en/of nep cadeautjes inpakken. Maak de foto en laad deze in de kaartmaker van Kaartje2go. Kies als extra detail een mooi kader met bijvoorbeeld sterren zoals je in de foto hiernaast ziet. Met Kaartje2go weet je zeker dat je de beste kwaliteit kaarten zult ontvangen. Kaartje2go is niet voor niets het beste getest voor Kassa en de Consumentenbond!

 • Voorbeeld Kerstkaart in de sneeuw

  Kerstkaart in de sneeuw

  Op wintersport geweest en heb je misschien wel leuke foto's gemaakt van jezelf of van je kinderen in de sneeuw? Gebruik deze dan als kerstkaart! Kerstachtiger kan bijna niet. Hier zie je een voorbeeld van drie kinderen die op wintersport zijn geweest. Ze hebben een leuk kader gekozen en een tekst toegevoegd. Eenvoudig en snel je eigen kerstkaart maken bij Kaartje2go!

 • Voorbeeld kerstkaart landschap

  Kerstkaart met Landschap

  De winter kan mooie en prachtige landschappen opleveren. Heb je een mooie foto gemaakt van een winters landschap? Zet die foto dan in als basis voor je kerstkaart! 


  Je ziet hier een voorbeeld van één van onze klanten. Je kunt net als deze klant een mooie foto laden in de kaartenmaker van Kaartje2go. Vervolgens kun je heel eenvoudig een leuke tekst, kader en/of figuur toevoegen. Je bent hierin helemaal vrij. Bestel dus snel en eenvoudig je kerstkaarten bij Kaartje2go!

 • Voorbeeld kerstkaart met gezinsfoto

  Kerstkaart met gezinsfoto

  Dit jaar opzoek naar originele en betaalbare kerstkaarten? Bestel dan je eigen foto kerstkaarten bij Kaartje2go. Voordelig, snel en origineel! Je kiest een leuke gezinsfoto en laad deze in de kaartenmaker van Kaartje2go. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende kaders en figuren in het kerstthema. Je kunt helemaal zelf aan de slag! Het voorbeeld dat je hier ziet het resultaat van één van onze klanten. Fotokaarten worden altijd extra gewaardeerd en vallen op tussen alle andere ontvangen kaarten.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1074 beoordelingen
Terug naar boven