Voorbeelden van onze kerstkaarten

Het is weer zo ver, tijd om je naasten te laten weten dat je aan ze denkt deze feestdagen. Nu alleen nog een leuke kerstkaart uitkiezen. Op deze pagina geven we je voorbeelden van onze nieuwste kerstkaarten. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje. 

 

Kerstkaart met eigen familie foto

Je eigen kerstkaarten maken is natuurlijk het leukste met een eigen foto. Gebruik een familiefoto zoals op de voorbeeldkaart , of gebruik een andere leuke foto zoals een vakantiefoto of een groepsselfie. Zet je eigen tekst op de kaart en plaats een leuk kader. Hartstikke leuk en origineel!

Foto's maken voor een fotocollage kaart

Zelfs als het nog geen kerst is, kun je al wel een foto maken voor op jullie kerstkaart. Pak wat sjaals en mutsen zodat het lekker winters aanvoelt. Maak verschillende foto’s voor een leuke fotocollage. Voor inspiratie zie de voorbeeldfoto's op deze voorbeeldkaart. Via onze kaartmaker maak je heel makkelijk een fotocollage kaart. Kies voor wat leuke elementen zoals een hartje, plakbandjes en schrijf je kerstwens uit. Zo heb je makkelijk en snel een hele leuke persoonlijke kerstkaart gemaakt.

Hip op het gebied van kerstkaarten versturen

Ga jij dit jaar rond de kerstdagen verhuizen? Stuur dan een leuke kerst-verhuiskaart! Zo sla je twee vliegen in één klap! In dit voorbeeld van een hippe verhuis-kerstkaart een stoere verhuisbus in rood met leuke verhuis elementen. Een kerstkaart met een knipoog, leuk om te krijgen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11397 beoordelingen