Picture Perfect - kerstkaarten trend van 2021

Heb je nog een mooie foto van dit jaar die je graag met je familie en vrienden wilt delen? Dan is de Picture Perfect kerstkaart echt iets voor jou! Met deze kersttrend kun jij het beste van jouw vastgelegde momenten delen met je dierbaren. Jouw foto staat op deze kaart centraal.

Picture Perfect kerstkaarten

Hou jij echt van persoonlijke kerstkaarten met eigen foto’s? Dan is deze trend perfect voor jou. Kenmerkend aan de Picture Perfect kaarten is de eenvoudige en minimalistische stijl. Onze designers zijn hier voor less=more gegaan, zodat jouw foto van de kaart springt. 

De foto is het hoofdelement op de kerstkaart. Eenvoudige fotokaders en typografie ondersteunen jouw perfecte plaatje voor een unieke en persoonlijke kerstgroet.

De subtiele gouden elementen in de vorm van sterretjes, rondjes en ijskristallen en de gouden letters geven de kaart een luxe uitstraling. Capture the moment en maak jouw persoonlijke foto kerstkaart.

Welke papiersoort & envelop past bij een Picture Perfect kerstkaart?

Een Picture Perfect kerstkaart verdient een passende papiersoort. Om jouw foto extra op te laten vallen kun je kiezen voor:

  • glans papier voor een klassiek look
  • mat papier voor een moderne foto look

Met een gouden, witte of rode envelop maak je de kerstkaarten helemaal compleet. Kies er eventueel nog een leuke sluitzegel of passende adresstickers bij en bezorg de ontvanger een envelop vol kerstgeluk.

Picture Perfect en andere kersttrends

Naast Picture Perfect hebben we nog veel andere leuke kersttrends. Zo zijn er de trends Cozy Christmas voor wie het echte nostalgische kerstgevoel zoekt en Winter Wonderland voor wie graag een witte kerst wil. Daarnaast vind je botanische kerstkaarten in de Jungle Bells trend en luxe kerstkaarten bij Luxurious Christmas. Op zoek naar trendy kerstkaarten? Bekijk onze moderne kerstkaarten. 

kerstkaarten Crazy Christmas
Crazy Christmas
kerstkaarten Golden Glam
Golden Glam
Magical Moments
Magical Moments
kerstkaarten Vintage Vibes
Vintage Vibes
kerstkaarten Woodland Wonders
Woodland Wonders
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.791 beoordelingen