Ga naar de inhoud
Geboortekaartjes trend: In het bos

Geboortekaartje bos: Ga je mee op avontuur?

Regenlaarsjes aan en gaan! Niets zo heerlijk als samen ontdekken in het bos. Misschien is dat het geheim achter de populariteit van onze bos geboortekaartjes. Een lief pluizig eekhoorntje, gezellige paddestoelen of een patroon van bladeren; de keuze is reuze. Deze mooie ontwerpen, in combinatie met de naam van jullie kindje, zorgen voor de allermooiste babykaartjes. Kies er een mooie kraft envelop en bijpassende sluitzegel bij om het feest compleet te maken.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en goudfolie
  • Win je geboortekaartjes!

De leukste bos geboortekaartjes in alle soorten en maten

We noemden het net al even, maar je kunt echt naar hartenlust scrollen door onze kaartjes. Vind jullie favoriete geboortekaartje bos in de collectie die onze designers speciaal voor jou hebben ontworpen. Je kunt ons handige filtermenu gebruiken om het perfecte geboortekaartje te vinden. Filter bijvoorbeeld op formaat, vorm, kleur of kaartjes met foto.

🌲Tip: Een geboortekaartje met bosthema is extra leuk voor kindjes die geboren worden in de herfst.

Geboortekaartje bos: kleuren en figuren

Bij geboortekaartjes met het thema bos denk je natuurlijk al gauw aan schattige diertjes. Maar onze bos geboortekaartjes zijn ontzettend veelzijdig. Zo zie je ook takjes, blaadjes en paddestoelen terug op deze kaarten. En wat dacht je van mooie lijntekeningen en illustraties die zijn gebaseerd op vintage behang. Ook de kleuren van onze geboortekaarten bos zullen je verrassen. Naast verschillende tinten groen zie je namelijk ook neutrale geboortekaartjes, roze-, grijzige- en beige kaartjes. Er zit dus vast en zeker een one-of-a-kind bos geboortekaartje voor jullie tussen.

Een gezellige beestenboel op geboortekaartjes met bosdieren 

Het bos zit vol grappige, lieve en pluizige beestjes. En deze dieren stelen natuurlijk de show op onze bos geboortekaartjes. Misschien hebben jij en je partner wel een lievelings bosdier, of weet een van de andere dierenvriendjes jullie harten te stelen. Beestjes die vaak op onze geboortekaartjes voorkomen zijn: 

🐿️ Bekijk hier alle geboortekaartjes met dieren

In een paar simpele stappen tover je een bos geboortekaartje om tot jullie persoonlijke exemplaar. Ga er even lekker voor zitten en ontwerp samen met je partner het mooiste geboortekaartje voor jullie zoon of dochter.

  1. Kies het schattigste geboortekaartje uit de collectie bos geboortekaartjes. Beginnen met een blanco kaart kan natuurlijk ook.
  2. Personaliseer je geboortekaartje met een mooie foto van jullie ukkie, en bewerk de kaart met de kleuren uit het bos, en bijpassende symbolen en achtergronden.
  3. Vergeet niet een leuke tekst toe te voegen aan de geboortekaartjes

Is je bos geboortekaartje af? Ga voor een check-check-dubbelcheck met de gratis proefdruk.

Wij zijn fan van een bos geboortekaartje, jij ook? Dat is natuurlijk al reden genoeg om te kiezen voor deze pareltjes van babykaarten. Maar er zijn nog een aantal leuke redenen om te kiezen voor een geboortekaartje in bosthema. 

🍄 - Wanneer je een babynaam heb gekozen met een bossige betekenis.

🍄 - Als jullie kindje geboren wordt in de herfst.

🍄 - Wonen jullie in een bosgebied en trekken jullie er graag op uit? Ook een goede reden!

🍄 - Wanneer het bos een speciale betekenis heeft voor jou en je partner. 

🍄 - Als je lievelingsdier een van de bosdieren op de geboortekaartjes is.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.