Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Aankomstkaartjes adoptie

Onze unieke collectie adoptiekaartjes en aankomstkaartjes. Kies uit onze ruime collectie of maak je eigen adoptie aankomstkaartje van je mooiste foto. Leuk, origineel en uniek!

Adoptiekaartjes sturen: zo werkt het

Adoptiekaartje maken? Bij kaartje2go vind je de mooiste en grootste collectie adoptiekaartjes en aankomstkaartjes. Maak je keuze uit ons ruim assortiment kaarten voor een adoptie. 

Adoptiekaartjes ontwerpen

Je kunt jouw adoptiekaartjes helemaal zelf ontwerpen. Als je een account hebt en bent ingelogd, kun je jouw aankomstkaartjes helemaal klaarzetten en opslaan. Je kunt eenvoudig een foto en teksten aan je adoptiekaartje toevoegen.

Adoptiekaartjes versturen

Na de aankomst van je kindje heb je het druk genoeg. Als je een account hebt bij Kaartje2go, kun je jouw kaartjes al helemaal klaar zetten en opslaan. Het is zelfs mogelijk om een verzenddatum op te geven. Jouw kaarten worden dan op de afgesproken datum op de post gedaan. Daarnaast krijg je korting wanneer je een account hebt bij Kaartje2go. Wil je jouw kaarten toch maken wanneer je terug komt, dan is dat ook mogelijk. Je kunt bij Kaartje2go je aankomstkaartjes direct versturen. Bestel je voor 20:00 jouw adoptiekaartje, dan doen wij jouw kaartjes diezelfde dag nog op de bus.

Is iemand naar het buitenland geweest voor het adopteren van een kind? Stuur dan een leuke kaart om ze weer een welkom thuis te wensen en kijk eens bij onze welkom thuis kaarten!

Terug naar boven