Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaart 50 jaar huwelijk

Wauw! 50 jaar getrouwd, dat komt niet vaak voor. Vier dit bijzondere moment met het dierbare stel en stuur ze een mooie felicitatiekaart voor hun gouden bruiloft. Kies een ontwerp met ‘50 jaar getrouwd’ uit onze collectie en voeg er een persoonlijke tekst aan toe.

Felicitatiekaarten met ‘50 jaar getrouwd’

50 jaar lief en leed delen is hartstikke bijzonder. Het is dan ook niet voor niets dat dit jubileum een gouden bruiloft wordt genoemd. Dit is ook terug te zien aan onze felicitatiekaarten: de kleur goud voert de boventoon. Houdt het echtpaar van een beetje humor? Kies dan een grappige kaart voor het 50 jaar getrouwde stel. Of ga voor een stijlvolle, klassieke felicitatiekaart met bloemen of champagne. Voor welke felicitatiekaart met ‘50 jaar getrouwd’ je ook kiest; het ontwerp is eenvoudig naar wens aan te passen in onze kaartmaker.

Felicitaties voor een 50 jarig huwelijk

Je hebt een mooie felicitatiekaart uitgekozen; nu nog een passende tekst verzinnen. Dit kan best een opgave zijn: stellen die 50 jaar getrouwd zijn, hebben alles al gezien en gehoord. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal mooie trouwgedichten en teksten  verzameld. Deze gedichten en teksten zijn speciaal geschreven voor stellen die hun 50 jarig jubileum vieren. Helemaal zelf een tekst verzinnen kan natuurlijk ook! Laat je hart spreken en je vingers over het toetsenbord zweven. Mochten de woorden blijven stromen: het lettertype is eenvoudig te verkleinen door de tekst te selecteren en op het minnetje te klikken.

50 jaar getrouwd? Stuur een felicitatiekaart met cadeau!

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een 50 jarig huwelijksjubileum, maar kun je niet aanwezig zijn? Stuur het gouden bruidspaar een felicitatiekaart met een brievenbuscadeau en wens ze een mooie dag toe. Chocola en rozen doen het altijd goed, maar ook een cadeaubon voor een dagje weg valt bij veel mensen in de smaak. Wil je extra uitpakken en het gouden echtpaar met een speciaal cadeau verrassen? In deze blog met cadeaus voor een gouden huwelijk delen we de leukste tips.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.