50 jaar getrouwd uitnodiging maken - 50 jarig huwelijksfeest

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Een 50 jarig jubileum moet gevierd worden. Niet iedereen kan zeggen dat hij 50 jaar gelukkig getrouwd is. Je behoort tot een select gezelschap dat de liefde altijd weer heeft laten overwinnen. Het feestje begint natuurlijk met het maken van een 50 jaar getrouwd uitnodiging. Nodig al je vrienden en familieleden uit voor het vieren van jullie 50 jarig huwelijk met een leuke 50 jaar getrouwd jubileumkaart

50 jarige huwelijksjubileum kaarten zelf maken

De uitnodiging voor het 50 jarige huwelijksjubileum maak je helemaal zelf. Ga voor een unieke uitnodiging en voeg een foto van het echtpaar toe. Zo maak je een originele jubileum uitnodiging met foto. In onze kaartmaker kan je figuren en kaders toevoegen. Het aanpassen van teksten, lettertypes, kleuren en de achtergrond is heel eenvoudig in onze kaartmaker. Zo maak je in een handomdraai zelf de uitnodigingskaarten voor jullie jubileum.

De 50 jaar getrouwd kaarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en thema’s. In onze collectie vind je leuke, originele, lieve, grappige en hippe uitnodigingen voor een 50 jarig jubileum. Gebruik het filter om de perfecte kaart te zoeken.

De kleur goud zie je veel terug bij deze feestelijke gebeurtenis. Om de kaarten compleet te maken kies je een luxe papiersoort. Combineer het chique parelmoer papier met de gouden kleuren voor een stijlvol, luxe en feestelijke uitnodiging. 

50 jarig jubileum, een gouden huwelijk

50 jaar getrouwd is goud. Ben je 50 jaar getrouwd, dan noemen we dat een gouden huwelijk. Een gouden huwelijk wordt vaak uitgebreid gevierd omdat het een speciale gebeurtenis is. Familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen mogen allemaal onderdeel zijn van jullie 50 jarig huwelijk. In de meeste families kun je na 50 jaar huwelijk een jubileum vieren met drie of vier generaties. Dat maakt het 50 jarig jubileum zo’n unieke gebeurtenis. Eentje waar je absoluut bij stil moet hebben gestaan.

Een 50 jarig huwelijk is een bijzondere gebeurtenis. Als je zoveel van je leven met je partner hebt mogen delen dan is dat goud waard, letterlijk. En samen heb je al heel wat jubilea meegemaakt. Na koper (12 ½ jaar) en zilver (25 jaar) is dit het derde officiële jubileumfeest en dat moet natuurlijk groots gevierd worden.

Bekijk hier een lijst met alle jubileum-namen.

Uitnodigingen voor een 50-jarig huwelijksfeest

Een geslaagd feestje begint al bij de uitnodiging. Wij geven je inspiratie voor leuke teksten, tips voor een 50 jarig huwelijksfeest en helpen je bij het verzenden van de jubileumkaarten.

50 jaar getrouwd gedichten

Weet je niet goed wat je op de 50 jaar getrouwd kaart moet zetten? Wij helpen je graag een eindje op weg. Hieronder vind je een aantal gedichten die je op de kaart kan schrijven. Nog meer inspiratie en 50 jaar getrouwd teksten vind je hier.

Vijftig jaren zijn vervlogen
Samen gelukkig, nog altijd
Dat wij dit beleven mogen
Stemt ons echt tot dankbaarheid!

Samen genietend al 50 jaar,
zijn jullie nu een gouden paar!
Vandaag is een speciale dag
Met een traan, maar ook een lach
Alles is mooi versierd
Want jullie jubileum wordt gevierd

 

Het leven samen is heel bijzonder
zo veel dingen delen met elkaar
tegenwoordig bijna een wonder
maar wij doen dat al 50 jaar!

Tips voor een 50 jarig huwelijksfeest

50 jaar getrouwd zijn is de reden om een feestje te geven. Een 50 jarig huwelijksfeest kun je op veel verschillende manieren vieren. Bedenk van tevoren goed hoe je stil wilt staan bij deze gebeurtenis. Wat zijn jullie plannen en wie wil je daarvoor uitnodigen? Een 50 jarig huwelijk is de uitgelezen kans om met de kinderen en kleinkinderen een weekend samen te zijn in een boerderij of vakantiepark. Of breng een dagje door in een dierentuin, pretpark of speeltuin. Hier kun je vaak een ruimte huren voor een feestje. Natuurlijk kun je ook voor een tuinfeest met een gezellige barbecue gaan. Oud-Hollandse spelletjes zijn ook leuk om te organiseren, zo kijk je samen nog eens terug op het leven zoals het vroeger was. Voor het maken van de uitnodigingen stel je jezelf nog de volgende vragen:

 

  1. Wie wil je graag uitnodigen? Bedenk of je het feestje in kleine kring wilt vieren of dat je naast kinderen en kleinkinderen ook vrienden, kennissen en buren wil uitnodigen.
  2. Wil je een uitnodiging versturen? Het kan handig zijn om mensen van tevoren uit te nodigen voor het jubileumfeest met een mooie kaart. Met deze uitnodiging breng je de gasten alvast in de feeststemming. Bovendien kan de ontvanger de datum vrijhouden en weet je zeker dat iedereen erbij kan zijn. 

 

Hopelijk ben je gezegend met kinderen en kleinkinderen, goede vrienden en kennissen. Samen met hen vier je het huwelijksjubileum en sta je stil bij de 50 jaren die jullie als stel, samen hebben doorgebracht. Beleef een prachtige dag met familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden.

 

Jubileumkaarten rechtstreeks versturen

Bij Kaartje2go maken we het versturen van de jubileumkaarten graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je de uitnodigingen voor het 50 jarig jubileum rechtstreeks door ons naar de ontvanger laten versturen. Je hoeft alleen maar de adressenlijst te uploaden en wij versturen de kaartjes voor jou. Wil je de uitnodigingen graag thuis ontvangen? Dan kun je een pakketje bestellen met al jouw uitnodigingskaarten. Je kan dan zelf kaarten in de enveloppen doen, de adressen opschrijven en de postzegels plakken. Bovendien kun je de kaartjes langsbrengen en zo besparen op de verzendkosten. 

Stuur de 50 jaar getrouwd uitnodigingen ongeveer 8 weken van tevoren zodat iedereen deze dag vrij kan houden.
 

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10216 beoordelingen