Uitnodiging 50 jaar getrouwd maken

50 jaar getrouwd uitnodigingen

Bij Kaartje2go vind je de grootste collectie jubileumkaarten voor jullie gouden huwelijk. Kies uit veel verschillende stijlen waaronder klassiek, modern, hip & trendy of stijlvol. Ben je op zoek naar een unieke 50 jaar getrouwd uitnodiging? Bekijk dan eens de houtlook of krijtbord-stijl jubileumkaarten. De kleur goud zie je veel terug bij deze feestelijke gebeurtenis en past uitstekend bij een uitnodiging 50 jarig huwelijk. Combineer het chique parelmoer papier met de gouden kleuren voor een stijlvol, luxe en feestelijke uitnodiging.

TIP: Vraag een GRATIS proefdruk aan. Je ontvangt er een handige waaier bij met alle luxe papiersoorten en envelopkleuren.

Wij vinden jouw ervaring met ons belangrijk. We toveren graag een glimlach op je gezicht en daarom staat onze klantenservice altijd voor je klaar. We zijn dan ook meermaals als beste beoordeeld door verschillende vergelijkers. Daarnaast profiteer je van een aantal voordelen als je bij Kaartje2go bestelt.

  1. Niet goed = geld terug.
  2. Meer kaarten = meer korting
  3. Voor 20:00 uur besteld = vandaag verstuurd.

50 jaar getrouwd uitnodigingen maken

Nadat je een leuke 50 jaar getrouwd kaart hebt gevonden uit onze collectie is het tijd om de uitnodiging te maken. Dit kun je heel eenvoudig zelf doen, maar we leggen je het hieronder graag uit.

Hoe kan ik een 50 jaar getrouwd kaart maken?

In de kaartmaker kun je heel eenvoudig de 50 jaar getrouwd uitnodiging online maken. Nadat je een kaart uit de galerij hebt aangeklikt klik je op “kaart bewerken”. Vervolgens kom je in de kaartmaker en kun je beginnen met ontwerpen.

In de kaartmaker heb je veel vrijheid om je eigen kaart te ontwerpen. Zo kun je de achtergrond, lettertypes, kleuren en posities van elementen wijzigingen. Je kan de teksten aanpassen en foto’s uploaden. Zo maak je eenvoudig een uitnodiging met eigen foto of naam.

Upload je eigen foto en maak een unieke jubileumkaart met eigen foto. Met een fotocollage ga je nog een stapje verder. Voeg meerdere foto’s van het huwelijkspaar toe of maak een fotocollage met foto’s door de jaren heen. Met een fotokaart maak je een persoonlijke en unieke 50 jaar getrouwd uitnodiging in een handomdraai.

TIP: Met fotokaders en figuren uit onze galerij kun je de kaart nog verder versieren.

Leuke extra’s maken je jubileumkaart compleet

Omdat een 50 jarig huwelijk heel speciaal is, verdient de uitnodiging nog wel wat extra aandacht. Jouw prachtige ontwerp wordt helemaal compleet als je er leuke extra’s aan toevoegt.

Zo kun je kiezen uit vijf luxe papiersoorten: mat, glans, parelmoer, oud-hollands, linnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de luxe papiersoort parelmoer, die prachtig staat bij goud-look uitnodigingen. Of de papiersoort oud-Hollands die goed past bij kaartjes in een houtlook of krijtbord stijl. Met een luxe papiersoort is het ontvangen van de uitnodiging al een groot feest!

Daarnaast kun je verschillende kleuren enveloppen kiezen als je een pakketje kaarten thuis laat bezorgen. Met een gekleurde envelop wordt de kaart extra feestelijk ontvangen op de deurmat. Wil je de envelop nog verder versieren? Dat kan met onze sluitzegels. Dit zijn prachtige stickers die je op de envelop kan plakken. Daarmee is de 50 jaar getrouwd uitnodiging zelf al een klein cadeautje.

Tijd om de uitnodigingen te versturen

Ben je blij met de uitnodiging voor het 50 jarig jubileum en voldoet de proefdruk aan al je wensen? Dan is het tijd om de uitnodiging te versturen. Dit kan op twee manieren: als pakketje thuisbezorgd of direct door ons verzonden.

Een pakketje thuis laten bezorgen heeft veel voordelen. Zo kun je gekleurde enveloppen & sluitzegels bestellen en het pakketje zelf ontvang je gratis. Bovendien kun je er zelf voor kiezen of je de uitnodigingen zelf bezorgd of dat je de kaarten op de post doet.

Een andere mogelijkheid is directe verzending door ons aan de ontvanger. Het grote voordeel is dat het heel gemakkelijk is. Jij maakt de adreslijst en wij versturen de uitnodigingen naar alle geadresseerden. Helaas is het niet mogelijk om enveloppen of sluitzegels te bestellen.

TIP Stuur de 50 jaar getrouwd uitnodigingen ongeveer 8 weken van tevoren zodat iedereen deze dag vrij kan houden.

50 jaar getrouwd gedichten

Weet je niet goed wat je op de 50 jaar getrouwd kaart moet zetten? Wij helpen je graag een eindje op weg. Hieronder vind je een aantal gedichten die je op de kaart kan schrijven. Nog meer inspiratie en 50 jaar getrouwd teksten vind je hier.

Vijftig jaren zijn vervlogen
Samen gelukkig, nog altijd
Dat wij dit beleven mogen
Stemt ons echt tot dankbaarheid!

Samen genietend al 50 jaar,
zijn jullie nu een gouden paar!
Vandaag is een speciale dag
Met een traan, maar ook een lach
Alles is mooi versierd
Want jullie jubileum wordt gevierd

 

Het leven samen is heel bijzonder
zo veel dingen delen met elkaar
tegenwoordig bijna een wonder
maar wij doen dat al 50 jaar!

Gouden huwelijk

50 jaar getrouwd is goud. Als je 50 jaar getrouwd bent, dan spreken we van een gouden huwelijk. Het is ook een echt jubileum en dat wordt meestal uitgebreid gevierd met familie, vrienden en kennissen. Het is een blije gebeurtenis en dat moet met alle geliefden gevierd worden. Het 50 jarig jubileum is uniek en bijzonder en dat verdient een groot feest.

Hulde aan het huwelijkspaar

Na 50 jaar huwelijk zijn jullie een gouden echtpaar. Jaren geleden hebben jullie elkaar ontmoet. Kun je het nog herinneren? Jullie trouwdag of de eerste kus en samen heb je al heel wat jubilea meegemaakt. Na koper (12 ½ jaar) en zilver (25 jaar) is dit het derde officiële jubileumfeest en dat moet natuurlijk groots gevierd worden.

Familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen mogen allemaal onderdeel zijn van jullie 50 jarig huwelijk. In de meeste families kun je na 50 jaar huwelijk een jubileum vieren met drie of vier generaties. Dat maakt het 50 jarig jubileum zo’n unieke gebeurtenis. Eentje waar je absoluut bij stil moet hebben gestaan.

Tips voor een 50 jarig huwelijksfeest

50 jaar getrouwd zijn is de reden om een feestje te geven. Een 50 jarig huwelijksfeest kun je op veel verschillende manieren vieren. Bedenk van tevoren goed hoe je stil wilt staan bij deze gebeurtenis. Wat zijn jullie plannen en wie wil je daarvoor uitnodigen? Een 50-jarig huwelijk is de uitgelezen kans om met de kinderen en kleinkinderen een weekend samen te zijn in een boerderij of vakantiepark. Of breng een dagje door in een dierentuin, pretpark of speeltuin. Hier kun je vaak een ruimte huren voor een feestje. Natuurlijk kun je ook voor een tuinfeest met een gezellige barbecue gaan. Oud-Hollandse spelletjes zijn ook leuk om te organiseren, zo kijk je samen nog eens terug op het leven zoals het vroeger was. Voor het maken van de uitnodigingen stel je jezelf nog de volgende vragen:

Wie wil je graag uitnodigen? Bedenk of je het feestje in kleine kring wilt vieren of dat je naast kinderen en kleinkinderen ook vrienden, kennissen en buren wil uitnodigen.

Wil je een uitnodiging versturen? Het kan handig zijn om mensen van tevoren uit te nodigen voor het jubileumfeest met een mooie kaart. Met deze uitnodiging breng je de gasten alvast in de feeststemming. Bovendien kan de ontvanger de datum vrijhouden en weet je zeker dat iedereen erbij kan zijn.

Hopelijk ben je gezegend met kinderen en kleinkinderen, goede vrienden en kennissen. Samen met hen vier je het huwelijksjubileum en sta je stil bij de 50 jaren die jullie als stel, samen hebben doorgebracht. Beleef een prachtige dag met familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Andere jubilea

Een 50 jarig huwelijk is een bijzondere gebeurtenis. Als je zoveel van je leven met je partner hebt mogen delen dan is dat goud waard, letterlijk. De gouden bruiloft is een van de grote jubilea. Inmiddels heb je het 12,5 jarig jubileum, 25 jarig en 40 jarig jubileum mogen vieren en nu is het tijd voor het 50 jarig huwelijksfeest. Vooruitkijkend is er nog het 60 jarig jubileum of diamanten huwelijk om naar uit te kijken. Bij Kaartje2go vind je voor alle jubileumjaren de mooiste jubileumkaarten:

Felicitatie van een huwelijkspaar

Wil je graag een huwelijkspaar feliciteren? Stuur dan een felicitatie kaart 50 jaar getrouwd naar het gouden echtpaar en feliciteer ze met een prachtig huwelijk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen