50 jaar getrouwd kaarten - uitnodiging 50 jarig huwelijksfeest

Uitnodiging 50 jaar getrouwd

Een 50 jarig jubileum moet gevierd worden. Niet iedereen kan zeggen dat hij 50 jaar gelukkig getrouwd is. Je behoort tot een select gezelschap dat de liefde altijd weer heeft laten overwinnen. Het feestje begint natuurlijk met het maken van een 50 jaar getrouwd uitnodiging. Nodig al je vrienden en familieleden uit voor het vieren van jullie 50 jarig huwelijk met een leuke 50 jaar getrouwd jubileumkaart

Gouden huwelijk

50 jaar getrouwd is goud. Ben je 50 jaar getrouwd, dan noemen we dat een gouden huwelijk. Een gouden huwelijk wordt vaak uitgebreid gevierd omdat het een speciale gebeurtenis is. Familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen mogen allemaal onderdeel zijn van jullie 50 jarig huwelijk. In de meeste families kun je na 50 jaar huwelijk een jubileum vieren met drie of vier generaties. Dat maakt het 50 jarig jubileum zo’n unieke gebeurtenis. Eentje waar je absoluut bij stil moet hebben gestaan.

Leuke kaart teksten 50 jaar getrouwd

Vier je 50 jarige bruiloft met een jubileum en nodig al je familie en vrienden uit met een jubileumkaart. Ben je op zoek naar een leuke tekst voor de uitnodiging? Kijk dan eens bij onze teksten en gedichten voor een jubileum. Gegarandeerd dat er een leuke tekst voor de uitnodiging van het huwelijksjubileum tussenstaat.

Bij Kaartje2go vind je de mooiste jubileumkaarten voor 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar en 60 jaar.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9493 beoordelingen