Ga naar de inhoudGa naar het filter

25 jaar getrouwd felicitatiekaarten

Verliefd, verloofd … en nu alweer 25 jaar getrouwd! Feliciteer het koppel met deze bijzondere mijlpaal en stuur ze een mooie kaart uit onze zilveren bruiloft collectie. Elke kaart is geheel naar wens aan te passen en biedt ruimte voor een persoonlijke felicitatie.

Felicitatiekaarten voor een zilveren huwelijk 

Is het alweer 25 jaar geleden dat het stel in het huwelijksbootje gestapt is? De tijd vliegt! Bij dit jubileum spreken we van een zilveren huwelijk. De meeste bruidsparen vieren hun 25-jarig jubileum uitgebreid met hun familie en vrienden. Misschien heb ook jij wel een uitnodiging ontvangen om samen bij deze memorabele gebeurtenis stil te staan. In dat geval kun je de felicitatiekaart voor het huwelijksjubileum meebrengen naar de feestlocatie. Kies bijvoorbeeld voor een moderne kaart met ‘25 jaar getrouwd’ of ‘gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk’ erop. Maar je kunt de kaart natuurlijk ook gewoon direct naar het adres versturen!

Een unieke felicitatiekaart voor het 25 jarig jubileum 

Een 25-jarig huwelijksjubileum komt in de meeste levens maar één keer voor, dus een unieke felicitatiekaart is zeker op zijn plaats. Heb je in onze collectie een leuk ontwerp gevonden? In de kaartmaker vind je handige tools om de felicitatiekaart nog net wat specialer te maken. Voeg bijvoorbeeld een foto toe en zet de namen van het bruidspaar op de kaart. Ook is het mogelijk om een QR-code naar een zelfgemaakte video in de felicitatiekaart te plaatsen. Hoe leuk is dat?

Wat zet je op een felicitatiekaart met ‘25 jaar getrouwd’? 

Bedenken wat er in een felicitatiekaart voor een zilveren huwelijk moet staan kan best een uitdaging zijn. In de afgelopen 25 jaar is er ontzettend veel gebeurd, en je wilt het stel ook het beste wensen voor de toekomst. Om je een handje te helpen, hebben we een overzicht gemaakt met teksten voor een zilveren jubileum. Liever zelf een felicitatie uit de hoge hoed toveren, maar niet zo goed met woorden? Geen zorgen; het belangrijkste is dat de boodschap uit je hart komt.

Zeg ‘gefeliciteerd’ met een felicitatiekaart én een klein cadeau! 

Ben je uitgenodigd voor een 25-jarig jubileumfeest, maar ben je niet in de gelegenheid om te komen? Stuur het stel een mooie felicitatiekaart en verras ze met een klein presentje. Een cadeau in de vorm van een hart (hmm, chocolade!) valt altijd wel in de smaak, maar ook bloemen en cadeaubonnen worden vaak gewaardeerd. Wist je trouwens dat de meeste van onze cadeaus gewoon door de brievenbus kunnen? De ontvangers hoeven er dus niet voor thuis te blijven. Een fles bruisende cava laten bezorgen kan ook; het perfecte cadeau om te toosten op het 25-jarig huwelijk!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.