Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatie 10 jaar getrouwd

Vrienden of familieleden feliciteren met hun tinnen bruiloft? Bij Kaartje2go vind je de leukste kaarten voor een 10 jarig huwelijk. Kies bijvoorbeeld voor een felicitatiekaart met ‘10 jaar getrouwd’ en zet er een lieve of grappige felicitatie in.

Felicitatiekaarten voor een 10 jarig huwelijk

10 jaar getrouwd zijn is een bijzondere mijlpaal. Veel mensen vinden het dan ook leuk om het tinnen bruidspaar een kaartje te sturen. Onze designers hebben daarom meerdere ontwerpen gemaakt met ‘10 jaar getrouwd’. Wist je trouwens dat het bij het merendeel van onze felicitatiekaarten mogelijk is om het jubileumjaar aan te passen? Kijk dus ook zeker tussen onze andere ontwerpen voor een huwelijksjubileum. Naast hippe en moderne kaarten kom je hier ook grappige ontwerpen tegen. Is de felicitatiekaart voor een ouder echtpaar? Dan spreekt een klassieke kaart misschien meer aan.

Gefeliciteerd met 10 jarig huwelijk!

In al onze felicitatiekaarten met ‘Gefeliciteerd, 10 jaar getrouwd’ staat al een voorbeeldtekst. Je mag deze tekst laten staan, maar ook vervangen door een andere tekst, een quote of een gedicht. Om je een handje te helpen hebben we al gefeliciteerd teksten voor een 10 jaar getrouwd kaart verzameld. Zelf wat op papier zetten kan natuurlijk ook. In het afgelopen decennium is van alles gebeurd om op in te haken! Hoe persoonlijker een felicitatie vaak is, hoe meer deze gewaardeerd wordt. Schrijf dus gerust vanuit je hart en laat je warme woorden de harten van het tinnen bruidspaar beroeren.

💛 Leestip: Wat voor tekst zet je op een huwelijks-felicitatiekaart?

10 jaar jubileum kaart versturen

De tinnen bruiloft is bijna daar: de hoogste tijd om de felicitatiekaart met ‘10 jaar getrouwd’ te versturen. Je kunt ervoor kiezen om de kaart met felicitatie (tip: zie ook onze cadeaus) direct naar je vrienden of familieleden te versturen, maar ook om de felicitatiekaart eerst thuis te ontvangen. Deze laatste optie is misschien wel het leukst als het tinnen bruidspaar een feestje geeft. Dan kun je de kaart voor hun 10 jarig huwelijk zelf overhandigen. Wedden dat ze verrast opkijken van zo’n mooie kaart?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.