Voorbeelden van onze communiekaarten

Meer dan 20.000 ouders maakten al communiekaarten bij Kaartje2go. Bekijk hier een paar voorbeelden van communiekaartjes van onze bezoekers. Je kunt ze zelf ook eenvoudig maken, met de mooie kaders, figuren en teksten.

communiekaart met tekstballon

Een ander idee om je eigen fotokaart wat leuker te maken is met tekstballonnen! Kies een leuke tekstballon uit in de kaartenmaker van Kaartje2go en vul daar een eigen tekst in. Dit geeft een grappig 'stripboek-effect'. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in een tekstballon zetten. Leef je uit!

Maak er een feest van!

De eerste communie is een feestelijke gelegenheid en daar hoort een feestelijke uitnodiging bij. Je kunt dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, al je vrienden en familie moeten erbij zijn. Maak je uitnodiging met je eigen foto en versier de fotokaart in de kaartenmaker van Kaartje2go. Laat zien dat het een feest wordt en plak net als deze klant heeft gedaan vrolijke slingers op je foto. 
Met zo'n foto wordt het gegarandeerd een feestelijke communie!

Je allermooiste foto...

Je eerste communie is een bijzondere gebeurtenis. Daar hoort natuurlijk een mooie communiekaart bij. En het mooist is die kaart met eigen foto. Heb je er geen? Maak dan een snel een foto, dat is helemaal niet moeilijk. Kies een mooie plekje bij jou in de buurt, bijvoorbeeld een hele dikke boom of een leuk speeltoestel. Vraag je vader of moeder om een foto te maken en je bent klaar! 
De rest van de kaart kun je afmaken in de kaartenmaker van Kaartje2go. Kies bijvoorbeeld een stoer vliegtuigje zoals de één van onze klanten heeft gedaan. In een paar klikken heb je een originele communieuitnodiging klaar om te versturen!

Hippe communiekaart

Communie alleen maar serieus? Dat hoeft helemaal niet! Stuur een hippe uitnodiging met je eigen foto. Kies een foto waarop je veel lol hebt en plak er in de kaartenmaker een vrolijk kader met stippen en ruitjes overheen en je hebt een super hippe kaart. 

Hier zie je een voorbeeld van één van onze klanten...die uitnodiging kun je toch niet afslaan!

Handig met de computer?

Kaartje2go is al meer dan vijf jaar de grootste kaartenwinkel voor communiekaartjes. Meer dan 2500 ouders maken hier jaarlijks hun eigen unieke communiekaart voor hun kind. 
Ben je zelf handig met de computer? Knip dan een leuke foto van jezelf uit en plak die op een gekke achtergrond. Deze klant heeft heeft een leuke actiefoto gebruikt als communie-uitnodiging. Je hebt in een paar stappen een originele uitnodiging die je naar al je vrienden en familie kunt sturen. Verras iedereen met je creativiteit!

Kaartje2go is als beste getest door Vara Kassa, en de Consumentenbond. En toch de meest vriendelijk geprijsde kaartenwinkel. Kijk en vergelijk zelf!

De mooiste communiekaartjes maak je zo, bij Kaartje2go!