Voorbeelden van onze communiekaarten

Inspiratie nodig voor het maken van een communiekaart? Hieronder vind je enkele voorbeelden. Er zijn ook speciale kaarten voor meiden en jongens beschikbaar. Elke kaart is naar eigen wens aan te passen.

Vrolijke uitnodiging

Een bijzonder moment, je mag je eerste communie doen. Dan nodig je natuurlijk ook al je familie en vrienden uit! Met deze vrolijk gepimpte communicatiekaart voor meiden komt natuurlijk iedereen. Midden op de kaart kan een eigen foto worden toegevoegd. Kies als extra optie bijvoorbeeld een bloem- of kruisfiguur om de kaart helemaal af te maken.

Eerste communie

Je eerste communie is een belangrijk moment in je leven. Een gebeurtenis die je natuurlijk graag met al je familie en vrienden wilt delen. Dat kan heel handig met deze stoere communiekaart voor jongens. De stempel met datum geeft in een oogopslag weer wanneer de feestelijke gelegenheid plaatsvindt. Wacht niet met versturen, maar ga direct aan de slag!

Uitnodiging met eigen foto

Je communie vier je niet alleen, maar met dierbaren om je heen. Het enige wat jij hoeft te doen om vrienden en familie mee te laten genieten is hen een uitnodiging te sturen. Dat kan heel eenvoudig. Maak een paar mooie foto's van je kind en voeg deze in de collage en klaar ben je. Een kaart maken is zo gedaan, dus waar wacht je nog op?

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11402 beoordelingen