Algemeen 27 maart 2023

70x bijzondere vriendschapsquotes voor je bestie

vriendschap quotes

Tranen van het lachen, eindeloos kletsen en elkaar na één blik begrijpen. Vrienden geven je energie, beuren je op én laten je heel wat avonturen beleven. Maar vrienden zijn er ook voor elkaar wanneer de ander dat nodig heeft. Met een knuffel, een schouder om op te huilen of een extra grote reep chocola wanneer het allemaal even tegenzit. Daarom verdient je beste vriend of vriendin het om gekoesterd te worden. En dat kan door een lief kaartje te sturen! Schrijf er een mooie vriendschap quote bij om je vriend(in) nog meer in het zonnetje te zetten. Met een van deze bijzondere vriendschap quotes kan zijn of haar dag niet meer stuk!

💚 Leestip: Dit zijn de mooiste teksten om ‘dankjewel’ te zeggen!

Algemene vriendschap quotes

Een lieve quote voor je vrienden hoeft helemaal niet ingewikkeld of emotioneel te zijn. Een algemene vriendschap quote kan de kern van jullie band namelijk treffend, maar ook subtiel blootleggen. Zoek je een mooie tegeltjes wijsheid over vriendschap? Met de volgende spreuken en quotes over vriendschap stuur je een liefdevolle boodschap. 

🌼 Leestip: De mooiste bloementeksten voor op een kaartje

Grappige vriendschap quotes 

Bijna in je broek moeten plassen van het lachen – met je hilarische vrienden kan het je zomaar overkomen. En dat is maar goed ook, want na een flinke lachbui lijkt de wereld meteen een stuk zonniger. Heb je een vriend of vriendin met wie je regelmatig dubbel ligt? Dan is het superleuk om een kaartje met grappige vriendschap quotes te sturen. Deze spreuken over vriendschap met een vleugje humor zal je vriend(in) vast waarderen!

Grappige vriendschap quotes in het Engels

Grappige vriendschap quotes over eten

Grappige Nederlandse vriendschap quotes

☀️Smaken deze sarcastische quotes over vriendschap naar meer? Verras je jarige bestie dan met een grappige verjaardagstekst!

Echte vrienden quotes

Sommige vrienden blijven korte tijd in je leven, andere vrienden zijn er altijd, in elke levensfase. Heb je een vriend die altijd voor je klaarstaat? Dan zijn quotes over echte vriendschap extra bijzonder. Zo laat je je maatje namelijk weten dat je ontzettend dankbaar bent dat ze jouw echte vriend(in) is. 

✨Deze lieve vriendinnen tekstjes zijn trouwens ook perfect voor een felicitatiekaart voor je pas getrouwde vriendin!

Korte spreuk over vriendschap

Som heb je weinig woorden nodig om je dankbaarheid voor een vriendschap te uiten. Natuurlijk zijn de meeste vriendschap quotes sowieso al kort, maar ook met slechts een paar woorden kan je boodschap lekker krachtig overkomen. Met deze mooie korte teksten over vriendschap geef je je bestie vast een warm gevoel vanbinnen. Welke oneliner over vriendschap vind jij het mooist?

💕Is jouw partner je allerbeste maatje? Ontdek dan onze tedere quotes over liefde.

Beste vriendinnen quotes

Je BFF, bestie, soulmate of sister from another mister: hoe je d’r ook noemt, je beste vriendin is er altijd voor je. En daar ben je haar ontzettend dankbaar voor. Met een van deze beste vriendinnen quotes laat je zien: ‘ik ben blij met jou als vriendin’. Welke beste vriendin tekst past perfect bij jullie vriendschap?

Engelse quotes voor vriendinnen

BFF teksten in het Nederlands

🌈Met een heuse surprise party zet je je vriend(in) nog meer in het zonnetje. In dit artikel vind je de leukste tips voor een feestelijke verrassing!

Teksten over vriendschap, steun en dankbaarheid

Een schouder om op te huilen, een snotterige knuffel, een flinke bak ijs of een frisse wandeling. Je beste vrienden weten vaak beter wat je nodig hebt dan jijzelf. En voor die steun ben je ze oneindig dankbaar. Maar zelf wil je er ook voor je vriend(in) zijn, als het met je maatje wat minder gaat. Het kan dan mooi zijn om met een bijzondere vriendschap quote een hart onder de riem te steken. Daarom hebben we een aantal liefdevolle teksten verzameld over vriendschap en steun. Met deze quotes over vrienden in moeilijke tijden geef je hem of haar een fijne oppepper. 

💖 Leestip: Spirituele teksten: woorden vol wijsheid

Teksten voor als je elkaar maar weinig ziet!

Er zijn periodes in het leven dat je je vrienden veel minder vaak ziet dan je eigenlijk zou willen. Juist dan is het mooi om een kaartje te sturen, om te laten weten dat jullie band nooit zal veranderen, hoeveel tijd er ook tussen jullie bezoekjes in staat.

Gewoon zomaar een kaartje

🦋Meer inspiratie om je vriend te steunen? Lees dan: 28x mooie woorden voor een hart onder de riem.

Zet je vrienden in het zonnetje!

Met deze mooie vriendschap quotes weet je zeker dat jouw bestie een quote leest die helemaal bij hem of haar past. En zo’n lieve vriendschap quote komt natuurlijk extra goed tot z’n recht op een persoonlijk kaartje, bijvoorbeeld een van deze mooie vriendschapskaarten of deze liefdevolle kaarten voor vrienden. Zo zeg je op een lieve manier ‘bedankt voor je vriendschap’. En wil je je vriend of vriendin nog meer verrassen? Stuur hem of haar dan een leuk cadeautje mee, zoals een goede fles wijn of een lekkere reep chocola. Heb je ook meteen een reden om je bestie weer eens op te zoeken!

🐶 Is je trouwe viervoeter jouw bestie? Bekijk dan ons artikel over 50+ dieren teksten voor op dierenkaarten.

Ook interessant voor jou: