Algemeen 28 december 2023

Motivatie quotes voor kaartjes: 50 positieve teksten

motivatie quotes

Hey leuk mens, ga zo door! Het is altijd fijn om iets positiefs te horen. Denk aan een oprecht compliment, een steuntje in de rug of een motiverende tekst. En die komt extra gemeend over als je ‘m op een lief kaartje schrijft. Met een van deze inspirerende motivatie quotes kan je iemands dag maken. Zoek de mooiste motivatie quote uit en schrijf er een positieve tekst bij. Zo stuur je straks een kaartje vol zonnestralen. Goed bezig!

☀️Tip: Zet de positieve spreuk prominent op de voorkant van het kaartje. Zo wordt je tekst een echte blikvanger in huis, bijvoorbeeld met een houten kaarthouder.

Korte positieve quotes

Vaak komt een korte motivatie spreuk extra krachtig over. En korte motivatie teksten staan ook nog eens heel mooi op een positief kaartje. Wat dacht je bijvoorbeeld van ultrakorte motivatie quotes als ‘En door!’, ‘Powervrouw’ en ‘You rock’? De volgende korte positieve quotes komen lekker sterk over. Met welke positieve spreuk support jij je dierbare?

☀️ Bekijk hier de leukste motiverende kaarten met positieve spreuken.

Positieve teksten voor kaartjes

Wil je je vriendin, broer of collega een flinke dosis positiviteit meegeven? Dan zit je met deze positieve teksten goed. Want voor een positieve mindset zijn motiverende, positieve spreuken perfect. Zoek een vrolijke motivatie quote en ✨manifesteer ✨ een mooie toekomst voor je dierbare. Zo verstuur je een kaartje vol positieve energie. Ga zo door!

Motivatie teksten: quotes over een nieuw begin

Wauw, je vriend of familielid heeft de sprong in het diepe gewaagd. En dat maakt je supertrots op diegene. Want een nieuwe baan, nieuwe woonplek, een tussenjaar in Azië of de keuze om aan jezelf te werken kan enorm moeilijk, eng én dapper zijn. Met positieve kaartjes geef je de ontvanger net een steuntje in de rug. En dat is fijn, want een toffe motivatie tekst kan nét de support zijn die hij of zij nodig heeft. Van inspirerende quotes over verandering tot ‘volg je eigen pad’ quotes. Welke motivatie teksten vind jij het mooist?

☀️ Op deze wenskaarten met spreuken vind je de leukste motivatie teksten

Motivatie quotes voor als het even niet meezit

Ken je iemand die een moeilijke periode doormaakt? Dan kan een passende motivatie quote diegene een hart onder de riem steken. De volgende groei en sterk zijn quotes passen bijvoorbeeld bij het overwinnen van een angst of doorzetten na een tegenslag.  

☀️ Bekijk hier opbeurende wenskaarten voor een steuntje in de rug.

Motivatie quotes: liefde voor jezelf

Iemand motiveren kan ook op een subtiele manier. Bijvoorbeeld door te vertellen dat je supertrots bent, dat kleine stapjes ook tellen, en dat lief zijn voor jezelf belangrijk is. Want veel mensen kunnen pas vooruitgaan als ze zichzelf accepteren. Met de volgende motivatie quotes stimuleer je zelfliefde, en dat kan ontzettend motiverend zijn. Leuk voor op een trots op jou kaart!

☀️ Supertrots op iemand die net geslaagd is? Kijk dan ook eens naar deze geslaagd teksten!

Motivatie teksten in het Engels

Misschien zag je hier en daar al een paar Engelse motivatie quotes voorbij komen. En dat is niet zo gek, want de Engelse taal is heel geschikt voor allerhande inspirerende teksten. Perfect voor op positieve kaarten! Met een van de volgende mooie positieve spreuken zeg jij met je kaart ‘goed bezig’. Oftewel: good busy! Kom maar op met die positive vibes…

Grappige motivatie quotes

We sluiten af met een lach, want motivatie quotes kunnen ook heel grappig zijn! Denk bijvoorbeeld aan positieve quotes met een twist, zoals ‘laat ze een poepie ruiken’, of aan heerlijke no-nonsense uitspraken als ‘het is wat het is’. Perfect voor een gezellige vriendschapskaart. Wie verras jij met een grappige motivatie tekst?

☀️Tip: Voeg een video op je kaart toe en blèr keihard mee met een positief liedje. Van Frozens ‘Let it go’ en Katy Perry’s ‘Roar’ tot ‘Beautiful’ van Christina Aguilera: je kunt het! 

☀️ Ook leuk: 50x bijzondere vriendschapsquotes voor je bestie.

Stuur positive vibes met jouw motivatie quote

‘Waar de ene deur dichtgaat, gaat een andere open’, ‘what doesn’t kill you makes you stronger’,  en ‘waar een wil is, is een weg’. We kunnen nog uren doorgaan met het verzamelen van mooie positieve spreuken en motivatie quotes, want the sky is the limit. Ben je gemotiveerd geraakt om iemand te verrassen met een ‘goed bezig’ kaartje? Dan is het belangrijkste natuurlijk dat de motivatie tekst bij je dierbare past, en dat hij of zij er blij van wordt. Dat komt met deze motiverende teksten vast helemaal goed. Zet hem op!

✨ Leestip: 10 tips om je goede voornemens vol te houden

Ook interessant voor jou: