Voorbeelden van onze bedankkaartjes

Bedankkaartjes maak je voor verschillende momenten. Bijvoorbeeld om iedereen te bedanken die op kraamvisite is geweest. Of om iedereen te bedanken voor dat onvergetelijke huwelijksfeest. Hieronder zie je een paar voorbeelden van bedankkaartjes van onze bezoekers. Veel plezier met inspiratie opdoen voor jouw bedank kaartje!

Bedankt voor het weekendje!

Ben je een weekendje bij je favoriete oom en tante geweest? Bedank ze dan op een originele manier met een fotokaart! Deze drie broertjes hebben de tijd van hun leven gehad op het strand. Zandkastelen bouwen, zwemmen en veel limonade drinken. Stuur deze kaart als leuke herinnering.

Bedankkaartje met eigen foto

Persoonlijke bedankkaarten zijn echt speciaal. Ze brengen een stukje van jezelf of je kinderen over met elke kaart die je verstuurt. Maak gepersonaliseerde bedankkaartjes met een foto, je tekst, of gewoon een eenvoudig berichtje. Maak met Kaartje2go echt iets origineels.

De mooiste bedankkaartjes maak je zo, bij Kaartje2go!

Bedankt voor de cadeaus!

Als je heel erg verwend bent op de verjaardag is het leuk om iedereen te bedanken voor al je cadeaus.
Maak een foto van je kind die tussen het gekregen speelgoed zit en laad deze in de kaartmaker van Kaartje2go.
Kies een vrolijk kader en de fotokaart is klaar om te versturen!

Kaartje2go is volgens de Consumentenbond de beste keuze: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'. Veilige keuze dus!

Bedankt voor het feestje!

Naar een super gezellig feestje geweest? Dan zijn er vast wel foto's gemaakt!
Kies een leuke foto en stuur de fotokaart op naar de andere feestbeesten en bedankt ze voor de gezellige avond.
Je kunt dit snel doen in de kaartenmaker van Kaartje2go. Upload de leukste foto en plak er een kader overheen, klaar is je fotokaart!

Hier zie je een voorbeeld van één van onze klanten, ziet er toch super gezellig uit!

Unieke bedankkaart

Jullie huwelijk, het is een bijzondere, eenmalige gebeurtenis waar je al lange tijd naar uitkijkt! Als het dan allemaal voorbij is kun je alles spetterend afsluiten met een persoonlijke en unieke bedankkaart! Deze kaart kun je bij Kaartje2go helemaal zelf maken. Je bent helemaal vrij in wat je wilt ontwerpen, zodat de uitnodigen helemaal aansluiten op jullie wensen. 
Daarnaast kwam Kaartje2go het beste uit de test van de Consumentenbond! Een veilige keuze om jullie perfecte dag goed af te sluiten.

Bedankkaart huwelijk

Er zijn veel soorten bedankkaartjes, maar de bekendste is toch wel de huwelijksbedankkaart. Je kunt ook voor deze kaarten terecht bij Kaartje2go. Op de bruiloft zijn vast een hoop foto's gemaakt, waarvan je er één kunt gebruiken. In slechts een paar klikken heeft u net zo'n prachtige kaart als deze gemaakt, en dat zonder veel kennis van computers. Deze kaart komt van één van onze klanten, en je ziet de formule al snel: mooie foto aan het strand + leuk kader + tekst = klaar voor verzending!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8439 beoordelingen