Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor bedankkaartjes

Bedankkaartjes worden voor vele verschillende gelegenheden verstuurd. Denk bijvoorbeeld aan het bedanken van de aanwezigen na een bruiloft, communie of uitvaart. Maar ook een bedankje voor een juf of meester of gewoon omdat je heel blij bent met iemand. Wij helpen je graag een eindje op weg met inspiratie en voorbeelden, zodat je zelf de perfecte bedankkaart kunt maken. 

Bruiloft bedankjes

De fotocollage kaarten zijn populair voor bruiloft bedankjes. Het is dan ook een perfecte gelegenheid om de prachtige foto’s van jullie dag te delen met de aanwezigen. Je kunt alle kanten op met de collagekaarten. Onderstaande voorbeelden zijn van dezelfde kaart, maar net wat anders bewerkt. Bij de eerste kaart zijn alleen de foto’s vervangen. Bij de tweede kaart zijn het labeltje en 2 foto’s verwijderd. Hiervoor in de plaats is tekst en een figuur gekomen. Ook is de achtergrondkleur van de kaart gewijzigd van wit naar groen. Met de foto effecten hebben de foto’s een grijs effect gekregen. Zo werd het met een paar muisklikken een heel andere kaart!

Categorie: Bruiloft bedankjes
Designer: Manique

bedankkaart trouwen fotocollage
bedankkaart trouwen collage

Voorbeeld juf of meester bedankt

Aan het einde van het schooljaar wordt vaak de juf of meester bedankt voor het gezellige en leerzame jaar. Het is leuk om een kaartje te geven met daarop een foto van je zoon of dochter. Onderstaande kaart is een kaart uit onze galerij. Links is zoals de kaart in de galerij staat, met 1 foto die je kunt vervangen. Wil je meer foto’s gebruiken? Dan kun je dit heel eenvoudig doen door de teksten wat te verschuiven en een extra foto toe te voegen. Zo maak je in een handomdraai de kaart zoals aan de rechterkant.

Categorie: Alle bedankkaartjes
Designer: Anouk Stouten

juf bedankt
juf bedankt

Voorbeeld bedankkaartje communie met foto

Deze communiekaarten zijn gemaakt door te starten met een blanco kaart. Voor de linkse kaart hebben we via het menu Kaders gekozen voor een kader met een roze vlak en confetti. Daarna is de foto erop geplaatst, en een tekstvak met de naam. Voor de rechtse kaart hebben we gekozen voor een kader met een bloemenrand en een figuur met de woorden Eerste Communie. De naam en de datum zijn losse tekstvakken. Je ziet: je kunt alle kanten op en je creativiteit de vrije loop laten!

Categorie: Communie bedankjes

Communie bedankkaart
Communie bedankkaart

Voorbeeldtekstjes voor een bedankkaartje

De tekst voor een bedankkaart is heel persoonlijk en afhankelijk van de situatie waar het kaartje voor is. Op een bedankkaart na een huwelijk zet je een heel andere tekst dan bijvoorbeeld op een kaart om je zwager te bedanken voor het klussen. Hieronder hebben we 3 tekstjes uitgelicht ter inspiratie.

Bekijk hier nog meer leuke bedankt teksten.

Bruiloft bedanktekst

Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft!

Wij hebben samen met jullie genoten van deze prachtige dag.

Hartelijke groetjes, NAMEN

Bedanktekst na overlijden

Het doet ons goed dat wij in de afgelopen tijd zoveel steun hebben ontvangen na het overlijden van NAAM OVERLEDENE.

Onze oprechte dank hiervoor.

NAMEN PLAATS DATUM

Bedanktekst vriendschap

Dit kaartje is om je te groeten en bedanken,

zonder spreuk, wens of gedachten.

Slechts met een enkele zin,

maar wel met al mijn vriendschap erin!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.