Voorbeelden van onze bedankkaartjes

Bedankkaartjes maak je voor verschillende momenten. Bijvoorbeeld om iedereen te bedanken die op kraamvisite is geweest. Of om iedereen te bedanken voor dat onvergetelijke huwelijksfeest. Hieronder zie je een paar voorbeelden van bedankkaartjes van onze bezoekers. Veel plezier met inspiratie opdoen voor jouw bedank kaartje!

Bedankt dat je er voor me bent

Is er iemand in jouw omgeving die altijd voor je klaarstaat? Niets is dan leuker om diegene persoonlijk te bedanken met een mooie kaart. Deze gouden, luxe kaart past goed bij een bijzondere boodschap voor jouw dierbare.

Bedankkaartje met luxe uitstraling

Persoonlijke bedankkaarten zijn echt speciaal. Ze brengen een stukje van jezelf over bij elke kaart die je verstuurt. Maak gepersonaliseerde bedankkaartjes met een foto, je tekst, of gewoon een eenvoudig berichtje. Maak met Kaartje2go echt iets origineels.

De mooiste bedankkaartjes maak je zo, bij Kaartje2go!

Bedankt voor het fijne jaar!

Bedank jouw juf of de juf van je kind voor haar goede werk met een persoonlijke kaart met haar naam in tropische sfeer! Natuurlijk kan je haar aan het einde van het schooljaar bedanken, maar spontane bedankjes zijn des te leuker. Voeg een leuke tekst en foto toe om de kaart nóg persoonlijker te maken.

Kaartje2go is volgens de Consumentenbond de beste keuze: 'Als het gaat om gemak, steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig'. Veilige keuze dus!

Bedankt voor je komst op ons huwelijk!

Er zijn veel soorten bedankkaartjes, maar de bekendste is toch wel de huwelijksbedankkaart. Je kunt ook voor deze kaarten terecht bij Kaartje2go. Op de bruiloft zijn vast een hoop foto's gemaakt die je kan gebruiken voor je bedankkaartje. In slechts een paar klikken heeft u net zo'n prachtige kaart als deze bedankkaart met kraftlook gemaakt!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11189 beoordelingen