Ga naar de inhoud

Knuffel kaarten

Soms wil je iemand zomaar een knuffel geven, simpelweg omdat je die persoon lief vindt, diegene altijd voor je klaarstaat of altijd zijn of haar best voor jou doet. Helaas laten de omstandigheden  dat niet altijd toe. Misschien woont de ander ver weg, hebben jullie beiden een volle agenda of mag diegene geen bezoek ontvangen. Gelukkig kan een wenskaart met een dikke knuffel het gemis een beetje verzachten. Hoewel je de ander niet in je armen vast kunt houden, laat je deze persoon wel weten dat je om diegene geeft en aan hem of haar denkt. Er bestaat geen fijner gevoel dan weten dat er van je gehouden wordt, dus kies een mooie kaart en verwarm het hart van de ontvanger!

Een dikke knuffel voor jou 

Tijd om wat liefde te versturen! Kies een knuffel kaartje uit onze uitgebreide collectie en pas hem vervolgens helemaal naar wens aan. Ben je niet zo’n knuffelig type, maar wil je wel iemand laten weten dat je diegene waardeert? Kijk dan bij onze gewone zomaar kaartjes of vriendschapskaarten. Heb je een toepasselijk kaartje gevonden? Dan is het tijd om met onze online kaartenmaker aan de slag te gaan! Hiermee kun je niet alleen alle tekst aanpassen, maar ook zelf tekst, illustraties en andere figuren toevoegen. Weet je niet zo goed wat je op het kaartje wilt zetten? Bekijk dan deze zomaar teksten of klik tijdens het bewerken op ‘vind een passende tekst’. 

Een kaart met een knuffel cadeau

Verras je dierbare met een ‘echte’ knuffel! Misschien is het even niet mogelijk om je eigen armen om hem of haar heen te slaan, dus laat een plaatsvervangend beertje dit voor jou doen. Naast een gewoon knuffelbeertje, kun je ook een unicorn knuffel geven: het perfecte cadeau voor een lange-afstandsknuffel! Alle knuffels zijn zo’n 20 centimeter groot, een ideaal formaat om via de post te verzenden. Wanneer jij een knuffel toevoegt aan je bestelling, wordt hij in de meeste gevallen samen met je kaart bezorgd wordt. Zo geef je nog meer betekenis aan ‘een knuffel voor jou!’.

Jouw papieren knuffel versturen

Wat een onverwachte kaart extra leuk maakt, is dat de ontvanger helemaal niet op lieve post rekent! Des te groter zal de verrassing en blijdschap zijn als jouw ‘een knuffel’ kaart op de mat valt. Geef je je bestelling voor 20.00 uur door? Dan komt de postbode in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al langs! Wil je dat de bezorging later plaatsvindt? Geen probleem. Je hoeft dan alleen maar een ander verzendmoment te selecteren en wij regelen de rest. Het eerste kaartje dat je verstuurt via Kaartje2go krijg je trouwens van ons cadeau. Zo wordt het nog leuker om iemand wat liefde te sturen! Ook ouderen kunnen in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken, dus stuur ook eens een leuk kaartje naar je opa en oma.

Wil jij je geliefde een dikke kus of knuffel geven voor Valentijnsdag? Bekijk dan onze valentijnskaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.228 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.