Maak je kaart én steun een goed doel

Dubbel goed doen met een kaartje

Via Kaartje2go kun je vele goede doelen in de zorg steunen. De prijs van de kaart is inclusief een donatie van 50 cent. Naar wens kun je die verhogen in een paar stappen of een vrij bedrag invullen. In samenwerking met onze partner Cards to care zorgen wij ervoor dat jouw donatie bij het goede doel terecht komt. Beloofd!”
Dus ziek, bevallen, jarig, verhuisd, geslaagd of gewoon zomaar: een mooi kaartje is altijd welkom. U heeft keuze uit een grote collectie, zodat u voor iedere gelegenheid de juiste kaart vindt. Natuurlijk kunt u ook een eigen foto op de kaart zetten. En het mooiste is: u doet niet alleen de ontvanger een groot plezier, maar steunt met elke kaart ook het goede doel. Vandaar ons motto: dubbel goed doen met een kaartje!

Kaartje voor elke gelegenheid

Bij Kaartje2go maak je een kaart voor elke gelegenheid. Bekijk de mooiste beterschapskaarten, de hipste geboortekaartjes, of wens iemand succes of sterkte met een mooie persoonlijke kaart.

Valentijnskaarten

Nog een paar dagen en dan is het Valentijnsdag. Stuur jouw grote liefde een mooie valentijnskaart toe en laat jouw liefde spreken. Kies en maak nu een van onze leuke, anonieme valentijnskaarten uit.

Kaartje2go maakt en verstuurt je kaarten met plezier. We zijn er trots op dat we als beste zijn getest door onder andere de Constumentenbond en Kassa. En vooral ook dat klanten ons gemiddeld waarderen met een 9,8. De mooiste kaarten maak je zo, bij Kaartje2go!

Trouwkaarten

De mooiste trouwkaarten maak je zelf bij Kaartje2go. Kies een leuke foto uit en maak een unieke, persoonlijke foto trouwkaart. Bekijk onze moderne en hippe trouwkaarten.

Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,8