Examenfeest uitnodiging

Uitnodiging examenfeest zelf maken

Ga jij een examenfeestje geven omdat je jouw studie hebt gehaald? Vergeet dan niet om een leuke examenfeest uitnodiging te maken. Kies een uitnodiging uit de collectie of ontwerp zelf je eigen kaart. In onze kaartmaker kun je eenvoudig zelf een leuke uitnodigingskaart maken. Voeg een eigen foto toe, plaats figuren en kaders op je kaartje en schrijf een leuke uitnodigingstekst. Kleuren, achtergronden en afbeeldingen kun je zelf aanpassen. Nadat je jouw kaart hebt gemaakt verstuur je de uitnodiging voor een geslaagd afstudeerfeest.

Wat zet je op een examenfeest uitnodiging?

Ben jij een examenfeest uitnodiging aan het maken maar heb je geen idee welke tekst er op de uitnodiging moet? Kaartje2go helpt je graag met je examenfeest uitnodiging tekst! Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar en wanneer je je examenfeest houdt. Prik een datum en overleg met de locatie of dit uitkomt. Overleg ook de begin- en eindtijd en vermeld dit op de examenfeest uitnodiging. Als laatste kun je bedenken of je een dresscode wilt en wat eventueel het thema is. Ga je voor een zomers thema of kies je voor een filmsterrenfeestje? Met een thema wordt jouw examenfeestje nog leuker! Vergeet trouwens niet te vermelden hoe je gasten zich kunnen afmelden.

Een geslaagd examenfeest geven

Een geslaagd examenfeest geven; hoe doe je dat? Je bent klaar met de opleiding en wil dat vieren. Dit is de kans om je klasgenoten te laten zien dat jij een geslaagd feestje kan organiseren.

Zes tips voor een tof examenfeest

  • Kies een geschikte datum: check bij je klasgenoten wanneer zij eventueel een feestje geven. Je wilt natuurlijk niet dubbel plannen. Zorg dat je ruim voor de zomervakantie je examenfeest viert; zo kun je er zeker van zijn dat al je vrienden erbij zijn.
  • Bepaal je budget: een examenfeest hoeft niet duur te zijn om er toch een leuk feestje van te maken. Verzorg zelf het eten en drinken en bespaar zo op de kosten. Heb je een groter budget, dan kun je jullie favoriete kroeg afhuren of een DJ regelen.
  • Zoek een locatie: grote kans dat jouw examenfeest een latertje wordt. Dan is je eigen huis misschien een minder geschikte locatie. Huur een zaaltje, ver weg van paps en mams en de buren, en je kan tot in de late uurtjes doorgaan. Versier de locatie voor de juiste sfeer.
  • Selecteer je muziek: zorg voor een toffe afspeellijst en vraag je vrienden naar hun favorieten. Muziek heeft veel invloed op de sfeer en kan je feestje extra gezellig maken. Wil je een DJ regelen? Vraag dan even welke soort muziek er gespeeld gaat worden.
  • Nodig je gasten uit: het belangrijkste onderdeel van jouw feestje zijn de gasten. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig je hele klas uit, je neefjes en nichtjes, je buurmeisje en je collega’s uit de supermarkt.
  • Verstuur de uitnodigingen: stuur een persoonlijke uitnodiging voor het examenfeest naar je klasgenoten. De uitnodigingskaartjes kun je eenvoudig zelf maken. Voeg een leuke foto toe en laat de kaarten als pakketje thuis bezorgen. Na het laatste examen deel je de uitnodiging aan je klasgenoten uit. Leuke reacties gegarandeerd.

TIP: Combineer je examenfeest met je verjaardagfeest voor een knallende fuif.

Originele examenfeest uitnodigingen

Met deze examenfeest uitnodigingen wordt het feestje ter ere van jouw diploma onvergetelijk. Na jarenlang huiswerk maken, naar school gaan en toetsen maken heb je dat wel verdiend! Zet dus even goed de bloemetjes buiten en nodig je gasten uit met examenfeest uitnodigingen. Wil je je uitnodigingen naar een hoger niveau tillen? Houd dan een fotoshoot ter ere van je diploma en gebruik de foto’s voor je examenfeest uitnodigingen! Doe bijvoorbeeld een afstudeerhoed op of kleed je in de dresscode van je examenfeest. Zo maak je niet alleen originele examenfeest uitnodigingen, maar heb je ook een leuke herinnering voor later!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen