Sorry kaarten om iets goed te maken

We hebben allemaal weleens iets goed te maken. Misschien draaide een gesprek uit op ruzie, of ben je een afspraak compleet vergeten. En hoe graag je het ook wilt; je kunt het helaas niet meer terugdraaien. Het enige wat je nog kunt doen om het goed te maken is je excuses aanbieden aan die persoon. Met een sorry kaart van Kaartje2go zeg je op een persoonlijke manier sorry en laat je weten dat diegene belangrijk voor je is.

Zelf een sorry kaart maken

Natuurlijk kun je iemand een berichtje sturen dat het je spijt, maar een sorry kaart sturen is veel persoonlijker en meer tastbaar. Ook laat je met een zelfgemaakte kaart merken dat je moeite voor die persoon wilt doen. Kies een van de sorry kaarten uit onze collectie of maak zelf een sorry kaart met foto. Voeg met onze kaartmaker leuke figuren en kaders toe die passen bij de ontvanger, zodat het een unieke kaart wordt.

Heb je rondom valentijnsdag iets goed te maken? Dan kun je natuurlijk ook een Valentijnskaart sturen.

Teksten voor op een sorry kaart

Heb je je sorry kaart helemaal naar je eigen wensen gemaakt? Schrijf dan alleen nog een persoonlijke tekst aan de binnenkant. En omdat sorry zeggen best lastig is, helpen we je hier graag bij. Laat allereerst weten dat het je spijt en dat je fout zat. Vraag ook of jullie elkaar gauw weer ontmoeten, zodat je het samen kunt uitpraten. Vind je het lastig om sorry te zeggen? Gebruik dan een van onze teksten voor sorry kaarten. Met een persoonlijke sorry kaart voelt de ontvanger zich weer gewaardeerd!

Wil je sorry zeggen omdat je een verjaardag bent vergeten? Bekijk dan onze te laat verjaardagskaarten.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14675 beoordelingen