Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardag 13 jaar

Een dertiende verjaardag mag niet voorbijgaan zonder een feestje! Kies daarom een mooie uitnodiging met ‘13 jaar’ uit onze collectie en geef er een eigen draai aan met de kaartmaker. Is het ontwerp helemaal naar wens? Vraag een gratis proefdruk aan en ontdek welke extra’s een mooie finishing touch vormen.

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20.00 uur besteld, vandaag verstuurd
 • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen verjaardag 13 jaar maken

Kleine jongens en meisjes worden groot. Iets wat duidelijk zichtbaar wordt als hun dertiende verjaardag nadert. Net als op de basisschool willen ook kinderen op de middelbare nog steeds hun verjaardag vieren met klasgenoten, al zullen ze het nu geen kinderfeestje meer noemen. Toch spelen hun ouders nog een grote rol bij de organisatie van het feestje. Ben ook jij je tiener van bijna 13 jaar aan het helpen met organiseren van een ‘feestje’? Bij Kaartje2go vind je de leukste uitnodigingen!

Voor elk feestje een gepersonaliseerde uitnodiging

Kaartje2go heeft de allergrootste kaartencollectie van Nederland. Dit is ook terug te zien aan de hoeveelheid uitnodigingen die onze designers gemaakt hebben. Om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitnodiging hebben we ze onderverdeeld in verschillende categorieën.

 • Activiteiten. Tijdens de meeste (kinder)feestjes staat één activiteit centraal. Alvast verklappen wat er op het programma zal staan? Kies dan een uitnodiging uit voor een escaperoom, filmfeestje of andere activiteit.
 • Thema. Wie de activiteit nog even geheim wil houden, kan ook voor een uitnodiging in een bepaald thema kiezen. Een flamingo of tropisch thema is bijvoorbeeld leuk voor een tuinfeest, maar kan ook goed voor een beach party. 
 • Stijlen. Het is ook mogelijk om bepaalde stijlen te selecteren. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging in een modern jasje of ga voor een opvallende kaart met goudlook.

Ook ons handige filtermenu helpt bij het vinden van een mooi ontwerp. Je hoeft alleen maar vinkjes te zetten bij de categorieën die jou aanspreken en wij tonen je de uitnodigingen die hieraan voldoen. Een leuke uitnodiging gezien? Sla ‘m op door op het hartje te drukken of klik op ‘Kaart bewerken’ om met de kaartmaker aan de slag te gaan.

Tip: maak een Kaartje2go account aan!

Ontwerpen opslaan, bonuspunten opbouwen en gratis proefdrukken aanvragen. Een account aanmaken bij Kaartje2go kent veel voordelen. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit voor je volgende bestelling en ontvang je eerste kaartje gratis.

Zelf een uitnodiging voor je 13e verjaardag ontwerpen

De meeste kinderen van 13 jaar willen hun eigen stempel op dingen drukken. Ze willen meer en meer zelf beslissen en invloed uitoefenen op zaken die voor hen belangrijk zijn. Ook het maken van een uitnodiging is waarschijnlijk iets wat ze zelf willen doen. Ze kunnen een ontwerp kiezen uit onze collectie en daar een eigen draai aan geven, maar ook helemaal zelf een uitnodiging maken. Hierbij hebben ze de keuze om te starten met een blanco kaart of met een fotokaart. In de kaartmaker vinden ze vervolgens alle tools om er een mooie uitnodiging voor hun 13e verjaardag van te maken.

Een leuke uitnodiging is zó gemaakt. Volg onderstaande stappen en vraag – zodra het ontwerp af is – een gratis proefdruk aan.

 1. Kies één van de uitnodigingen voor een feestje 13 jaar.
 2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
 3. Voeg leuke figuren, een mooie foto en eventuele afbeeldingen toe.
 4. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
 5. Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Staat er nog geen grote ‘13’ op de uitnodiging? In de kaartmaker kun je gemakkelijk getallen toevoegen. Klik onder ‘Figuur’ op ‘Figuren toevoegen’, filter op ‘Cijfers’ en zoek een mooie ‘1’ en ‘3’ uit.

Uitnodigingen verjaardag 13 jaar bestellen & versturen

Is de gratis proefdruk van de uitnodiging naar wens? Dan kan de bestelling definitief gemaakt worden. Naast het doorgeven van de gewenste afmetingen en aantallen, moet er ook voor een verzendingsmethode gekozen worden. Je kunt ervoor kiezen om de uitnodigingen thuis te laten bezorgen of direct naar de genodigden te versturen. Beide opties hebben zo hun voordelen.

Voordelen thuis ontvangen:

👉 Mogelijkheid om de uitnodigingen zelf uit te delen.

👉 Uitnodigingen inpakken met leuke extra’s (optioneel).

👉 Geen postzegels nodig.

Voordelen direct versturen:

👉 Nergens meer omkijken naar.

👉 Op de gewenste datum op de post.

👉 Adressen worden automatisch onthouden.

Hoe kan ik de mooiste uitnodigingen 13 jaar maken?

Wie voor thuisbezorging kiest, kan er extra’s bij bestellen om de uitnodigingen nog mooier te maken. Denk bijvoorbeeld aan gouden enveloppen of sluitzegels met een feesthoed. Dit maakt het uitdelen van de uitnodigingen nog leuker. Niet van plan om de uitnodigingen uit te delen, maar ze op de post te doen? Voorzie de envelop van een voorgedrukte adressticker en laat de genodigden alvast in de feeststemming komen.

Meer uitnodigingen = meer korting

13 jaar is een wat lastige leeftijd. Daarom kiezen sommige ouders ervoor om een groot aantal kinderen of zelfs de hele klas uit te nodigen om te voorkomen dat er iemand buitengesloten wordt. Ook van plan veel kinderen uit te nodigen? Vergeet dan niet om in te loggen. Als klant profiteer je namelijk van oplopende korting naarmate je meer kaarten bestelt. Ook bouw je hiermee bonuspunten op voor een volgende bestelling.

Hulp nodig bij het bestellen van je uitnodigingen?

Kinderen van 13 jaar zijn vaak al handiger met computers en telefoons dan volwassenen. De kans is dan ook groot dat je voor hulp bij je tiener terechtkunt. Mag je zoon of dochter van bijna 13 jaar er niets van weten, omdat het om een verrassingsfeest gaat? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar. Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren, stuur ons een mailtje of schiet ons aan via de chat. Op onze website zijn ook antwoorden op de meestgestelde vragen terug te vinden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.