Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Wat kost een kerstkaart versturen?

Een kerstkaart versturen is niet duur. Je betaalt de prijs van de kaart én de prijs van de postzegel. Maak je gebruik van Decemberzegels, dan bespaar je op het verzendtarief. Het duurt wel iets langer voordat je kaartje aankomt. Bespaartip: Bestel een pakketje kaarten en breng ze zelf rond!

Kerstkaarten prijzen

Hoe hoog deze kosten zijn hangt af van het type kaartje en het aantal kerstkaarten dat je wilt versturen. Op onze prijzenpagina kun je heel eenvoudig berekenen wat jouw kerstkaarten bij ons gaan kosten.

Bekijk hier onze voordelige kerstkaarten

Postzegels

Wil je de kaarten met de post versturen, dan moeten deze ook worden voorzien van een of meerdere postzegels. Het aantal postzegels dat nodig is hangt af van het gewicht van de kaart. Wij hebben precies voor je berekend hoeveel postzegels er op elk type kaart geplakt moeten worden. Bekijk  een overzicht voor verzending binnen Nederland.

Kosten buitenland

Kerstkaarten die worden verstuurd naar het buitenland moeten worden voorzien van speciale internationale postzegels. Het aantal postzegels dat geplakt moet worden is hetzelfde als bij verzending binnen Nederland.

Gratis eerste kerstkaart bestellen