Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Kerstwensen - teksten voor op een kerstkaartje

Gratis proefdruk kerstkaarten

Keep the Christmas spirit

So remember while December, brings the only Christmas Day. In the year let there be Christmas, in the things you do and say. Wouldn't life be worth living, wouldn't dreams be coming true. If we kept the Christmas spirit, all the whole year through.

Kerstdiner

De kou is buiten en wij zijn binnen, het kerstdiner gaat weer beginnen. Allemaal lieve mensen om ons heen, samen staan we sterk en niemand is alleen.

Kerstfeest om nooit te vergeten

Een boom vol met kaarsjes, in de hal staan kinderlaarsjes. Iedereen vertelt kerstverhalen, die de sfeer in huis bepalen. Een boom vol met engelenhaar, eronder liggen de cadeautjes al klaar. Zoals je waarschijnlijk wel zult weten: het wordt weer een kerstfeest om nooit te vergeten.

Kerstgevoel

Ook dit jaar is het feest van de kerst er weer, zoals elk jaar samenkomen: wat een heerlijke sfeer. Cadeautjes bij de vleet en gezelligheid ten top, bij onze kerstviering raakt het kerstgevoel niet op. Daarom nodigen we je uit om bij ons te komen voor het feest, want zonder jou is het voor ons geen echte kerst geweest.

Kerstlichtjes

De dagen voor het kerstfeest zijn donker en koud, maar alles is versierd in vrolijke kleuren, van zilver tot goud. Als je naar buiten gaat merk je de kou niet, omdat je bij iedereen de kerstlichtjes branden ziet. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstmis vroeger bij ons thuis

Kerstmis vroeger bij ons thuis, mijn hart is vol van weemoed en verlangen. We zaten met z'n allen bij het fornuis, en hadden de kerstboom helemaal volgehangen.

Kerstster

De kerstster schijnt glashelder en is helemaal klaar, om de weg te leiden naar een gelukkig nieuwjaar!

Kerstwens

Ik heb een kerstwens, het is een klein lichtje dat aanwezig is in mijn hart. Dat lichtje van hoop en vriendschap, dat geef ik nu door aan jou opdat je het zal bewaren. En warmte moet het je geven, opdat je het nimmer koud zult hebben. En licht, ja veel licht, opdat je nooit bang hoeft te zijn in het donker. Maar vooral liefde, zodat je het kunt doorgeven. Aan diegene die zo dierbaar voor jou is, en dat die het ook weer doorgeeft. Zo kan het groeien en schitteren, in de harten van ieder mens.

Lichtje in mijn hart

Ik heb een kerstwens, het is dat kleine lichtje dat aanwezig is in mijn hart. Het straalt van hoop en vriendschap, dat wil ik aan je doorgeven. Opdat je het zult bewaren en koesteren, en misschien zelf ook zult verspreiden.

Liefhebben

Waar het echt om gaat met kerst, is het liefhebben van mensen. De boodschap die me daarom rest: ik had me geen betere VRIEND/VRIENDIN kunnen wensen!

May your Christmas be happy

May your Christmas be happy and right from the start, may the new year bring all that is dear to your heart.

Merry Christmas!

Merry Christmas to friends! Merry Christmas to foes! The world's bright with joy, so forget all your woes. The earth is full of beauty, of love and good cheer. Merry Christmas to all and a Happy New Year!

Ooit komt het goed

Kerstmis is het feest van vrede en licht, maar hebben we daarop nog wel zicht? Overal op aarde wordt aan vrede gedacht, maar nog nooit heeft het ons die rust gebracht. Het is ook wel ongelijk verdeeld hier op aard, de één lijdt kou, de ander zit bij de haard. Mensen die in welvaart leven, hebben daar geen notie van, het liefst hebben ze allen het onderste uit de kan. Wij zijn in de loop der jaren nog niet veel wijzer, vrede op aarde, het blijft een heet hangijzer. Toch blijf ik vol goede moed, en denk: eens komt het goed.

Opnieuw beginnen

Met kerst kun je opnieuw beginnen, het is de tijd van nieuwe dingen. Jezus werd geboren en bracht het licht, ook nu nog houden we dat in zicht.

Sneeuw dwarrelt

Sneeuw dwarrelt neer, wel honderdduizend vlokjes. En in de winkelstraten, klinkt de kerstmuziek. Binnen staat een boom, met rinkelende klokjes. Wat slingers eromheen, bovenin een piek. De postbode die brengt, weer grote stapels post. Hij heeft het heel erg druk, en brengt jou en mij een warme kerstgroet.

Terugblikken op afgelopen jaar

Tijdens het kerstfeest wil je thuis zijn, met zijn allen bij elkaar. Er zijn kaarsjes, slingers en ballen, tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar.

The Christmas Star

The Christmas Star, shines bright and clear. May it guide your way, through a Happy New Year.

Vrede op aarde

Buiten in de donkere nacht begon een ster te stralen, deze had een wonderbaarlijke kracht. Nee, het is bijna niet te verklaren, maar met Hem die is verwacht zal er vrede op aarde neerdalen.

Vuurwerk

Ik heb gevraagd vuurwerk te ontsteken, als teken dat ik heel veel van je hou. Om twaalf uur op oudejaarsavond moet je kijken, want dat is allemaal speciaal voor jou!

Wat meer aandacht schenken

Is het eigenlijk niet heel raar om maar één keer per jaar, aan een ander te denken en diegene wat meer aandacht te schenken? Waarom kunnen we alleen met kerst lief zijn voor elkaar? Op al die andere dagen vergeten we het maar. Als ieder op aarde daar nu eens aan denkt, dan weten we zeker dat het nieuwe jaar ons zoveel meer vreugde schenkt!

Wees blij

Wees blij met het kerstfeest en vier het met elkaar, want Kerstmis komt maar één keer per jaar!

Wij wensen je

Wij wensen je een vrolijk eind en een jaar dat volkomen naar je zin is. Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen jullie...

Wij wensen jullie een kerst vol vrede toe en een jaar zonder verdriet of tegenslag. Mogen de dagen, weken, maanden gevuld zijn met liefde en een lach. Dat vrede jullie deel mag zijn tezamen met voorspoed, liefde en harmonie, mogen uren, dagen, maanden worden tot een symfonie.

Winterdagen

We zenden jullie deze koude winterdagen graag de warmste wensen toe! Geniet van het kerstfeest, een spetterend uiteinde en een gelukkig nieuwjaar!

Witte bomen

Het begint dichterbij te komen, stilletjes en onverwacht. Langzaam steeds meer witte bomen, wie had dat nu nog gedacht?

Witte wereld

Witte wereld, waar het wonder werd geboren in de nacht, en een boodschap voor ons allen naar de aarde werd gebracht. Witte wereld, vol met vragen, vol met zorgen en met pijn, waar het wonder van de kerstnacht nu nog steeds een troost kan zijn.

Kerstkaarten maak je heel persoonlijk door het toevoegen van kerstwensen. Dit kunnen mooie of bemoedigende woorden zijn, een persoonlijke groet of gelukwensen voor het nieuwe jaar. Weet je niet wat je op een kerstkaart moet schrijven? Heb je geen inspiratie? We helpen je graag bij het vinden van een passende, leuke of mooie tekst. De kerstteksten op deze pagina kun je gebruiken als tekst voor op je kerstkaart. Gebruik de kerstkaartquotes als inspiratie of kopieer ze rechtstreeks naar je kaart.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11198 beoordelingen