Ga naar de inhoud

Gouden kerstkaarten

Wil jij dit jaar een hippe en luxe kerstkaart versturen? Dan is een kerstkaart met goudlook wat voor jou. Kies de kaart die bij jou past, pas hem aan en jouw gouden kerstkaart is klaar om verzonden te worden.

Gouden kerstkaarten maken

Een gouden kerstkaart maken begint natuurlijk met het vinden van de geschikte kaart. Dat hebben we zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Gebruik de filters om een selectie te maken van de eigenschappen waaraan jouw kaart moet voldoen. Hou je bijvoorbeeld van goud met wit of is zwart en goud meer jouw stijl? Ga voor een van de klassieke kerstkleuren, groen of rood met zwarte letters of kies een kaart met prachtige gouden typografie. Een donkerblauwe achtergrond met gouden accenten is ook leuk!. 

Nadat je een kaart hebt gekozen is het tijd om deze in de kaartmaker te bewerken. Daar voeg je eenvoudig je eigen foto toe voor een stoere foto kerstkaart met gouden kader of sierlijke letters. Schrijf in de kaart nog een leuke kerstboodschap en klaar is je kaartje. 

Vervolgens kun je de kaart bestellen versturen wij hem op de door jou gekozen dag naar de ontvanger. Onze bezorginformatie vind je hier.

Ho, ho, ho, eens even. We zouden zo vergeten te vertellen dat de eerste proefdruk gratis krijgt. Maak gratis een account aan en we sturen je meteen een gratis proefdrukpakket toe. Ziet alles er goud uit? Dan kun je vanuit je account eenvoudig je bestelling plaatsen! Zo maken we het versturen wel heel gemakkelijk.

Gouden typografie, hartjes, sterren en meer

Een kaart met gouden details is fantastisch! De kleuren springen van het papier of het nu een donkere of een lichte achtergrond is. Op de kerstkaarten met goudlook vind je prachtige typografie met sierlijke kerstletters, lieve hartjes en duizenden sterren. Wil je graag een gouden kader of achtergrond? Dat kan ook! In onze kaartmaker vind je allerlei gouden figuren waarmee je de kaart nog verder kunt opvrolijken.

Kerstkaarten met goud en donkere kleuren

Zoek je een kerstkaart met een warme uitstraling? De donkere, zachte kleuren zoals groen, blauw en petrol in combinatie met goudkleurige tekst en confetti zijn perfect om het echte kerstgevoel over te brengen. Kies voor een matte papiersoort om de donkere kleuren nog intenser te maken.

Witte kerstkaarten met goud

Gouden accenten op een witte achtergrond zijn ook erg mooi. De gouden letters, confetti en accenten in combinatie met veel wit geven een chique en stijlvolle uitstraling. Kies voor een parelmoer papiersoort om de kerstkaart nog feestelijker te maken.

Nog veel meer kerstkaarten

We hebben nog veel meer kerstkaarten voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze moderne, vintage of hippe kerstkaarten? En dat is nog lang niet alles. We hebben ook kaarten met het jaartal erop, langwerpige en houtlook kerstkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.718 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.