Deel jouw mooiste kaartmoment

Deze actie is afgelopen, meedoen is helaas niet meer mogelijk.

---

Wij zijn op zoek naar de mooiste verhalen achter kaarten. Herinneringen die ontroeren, aandoenlijk zijn of laten lachen. Heb jij een mooi verhaal? Deel dit dan met ons! De personen achter de 5 mooiste kaartmomenten winnen €50 tegoed.

We delen jouw verhaal graag op onze website en sociale media. Zo laten we iedereen zien hoe leuk een kaartje met een persoonlijke boodschap is!

Voorbeelden van kaartmomenten

“Nog nooit ben ik zó verrast”

Als jong meisje op vakantie in Tunesië vertelde de receptioniste me dat ik post had. Ik was stomverbaasd! Het bleek een hele grote verjaardagskaart te zijn van mijn collega’s. Nog nooit in mijn leven ben ik zó verrast door een kaart…

- Maya

“Het begin van ons leven samen”

Een leuke jongen stuurde me jaren geleden zomaar een kaart met ‘Hello sunshine!’ Deze kaart is het begin geworden van ons leven samen; na 22 jaar zijn we nog steeds gelukkig met elkaar!

- Mirjam

“De verwondering op zijn gezicht”

De mooiste kaart die mij bijblijft is een kaart die mijn zoontje, toen 4 jaar, kreeg voor zijn verjaardag. Zijn oma had deze gemaakt via Kaartje2go. De verwondering op zijn gezicht zal ik nooit vergeten. Hoe kon het dat de winkel kaarten verkocht met juist zijn naam en zijn foto!

- Bianca

Actievoorwaarden

  • Looptijd: 12 t/m 18 augustus 2019.
  • Er kan eenmalig worden deelgenomen aan deze actie.
  • De personen achter de 5 mooiste kaartmomenten winnen €50 tegoed bij Kaartje2go.
  • De winnaars ontvangen uiterlijk 26 augustus via e-mail persoonlijk bericht en zullen op onze pagina met winnaars bekend worden.
  • Door deel te nemen aan deze actie geef je Kaartje2go toestemming voor het delen van jouw ingezonden kaartmoment.
  • We gebruiken jouw e-mailadres uitsluitend om contact met je op te nemen rondom deze actie.