Teksten voor op een kaartje

Een leuke of geschikte kaart tekst vinden is soms best lastig. Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke, inspirerende, troostende en vooral gepaste tekst. Een kaartje met passende tekst is belangrijk. Het maakt jouw kaartje persoonlijk én helemaal af. Met een tekst op een kaart kun je met weinig woorden toch veel zeggen. 

Kaartje met tekst versturen

 

Een tekst toevoegen aan je kaart is heel simpel..

 

  1. Je kunt gewoon beginnen met het maken van je kaart.
  2. In het menu van de kaartmaker vind je de knop ‘zoek een leuke tekst’’. Hier vind je eenvoudig een leuke en passende tekst.
  3. Vervolgens kun je de tekst met één druk op de knop toevoegen aan jouw kaart.
  4. Veel plezier met het maken van jouw persoonlijke kaart!
Kaartmaker Kaartje2go inspiratie voor teksten

Teksten voor op een verjaardagskaart, bij huwelijk of overlijden

Er is iemand jarig! Maar wat zet je nou precies op een verjaardagskaart? Of je gaat binnenkort trouwen, maar wat schrijf je op een trouwkaart... De mooie momenten maak je nog mooier met een kaart en persoonlijke tekst.

 

In sommige situaties is het vinden van woorden moeilijk. Maar als je toch graag troost wil bieden door het sturen van een kaartje, dan hebben wij teksten voor een beterschapskaart, een rouwkaart of in het geval van overlijden.

 

Kaartje met passende tekst

Voor elk onderwerp hebben we passende teksten. Er zijn veel momenten waarop je een kaartje kunt sturen. Afhankelijk van de gelegenheid, de ontvanger, wat je wilt zeggen en het uiterlijk van de kaart, is de tekst elke keer anders. Daarom hebben we hieronder per onderwerp de kaart teksten geplaatst.

 

Deze teksten voor op een kaartje kun je gebruiken om jouw kaart helemaal af te maken. Je kunt de teksten ook alleen ter inspiratie opdoen en vervolgens je eigen tekst maken.

Alle kaart teksten