Teksten voor op een kaartje

Een leuke of geschikte kaart tekst vinden is soms best lastig. Kaartje2go helpt je daarom graag bij het vinden van een leuke of gepaste tekst voor je kaartje. Een kaartje met een tekst die past bij het kaartje, maakt het geheel af. De tekst op je kaart voegt iets persoonlijks toe. Met een tekst op een kaart kun je met weinig woorden veel zeggen.

Kaartje met tekst versturen
Een tekst toevoegen aan je kaart is heel simpel. Je kunt gewoon beginnen met je kaart. In de kaartmaker vind je in het menu 'teksten' de knop 'Zoek een leuke tekst' waarmee je heel makkelijk een passende tekst kunt vinden en met 1 druk op de knop kunt toevoegen aan jouw kaart. Veel plezier!

Kaartje met passende tekst
Voor elk onderwerp hebben we passende kaart teksten bedacht. Er zijn veel momenten waarop je een kaartje kunt sturen en afhankelijk van de gelegenheid, de ontvanger, wat je wilt zeggen en het uiterlijk van de kaart, is de tekst elke keer anders. Daarom hebben we hieronder per onderwerp de kaart teksten geplaatst. Deze teksten voor op een kaartje kun je gebruiken op het kaartje, maar je kunt de teksten ook alleen ter inspiratie opdoen en vervolgens je eigen tekst maken.