Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaarten met tekst

Het kan soms een beetje lastig zijn om de juiste woorden op je kaart te schrijven. Met een mooie tekst of persoonlijke boodschap, verpakt in een supermooie kaart, verras jij je dierbaren enorm. Kom je er niet helemaal uit met het schrijven van de kaart? Geen paniek, we helpen je met plezier. We hebben een aantal handige voorbeeldteksten voor je verzameld, die je direct op je kaartje kunt kopiëren. 

Tekst op je kaart schrijven: Zo pak je het aan!

Er zijn verschillende manieren om een mooie tekst op je wenskaart te schrijven. Zo kan je eerst de tekst bedenken (of uitkiezen) en daarna een bijpassende kaart zoeken, maar de meeste mensen doen het andersom. Deze stappen zetten we voor je op een rijtje:

  1. Kies een kaart die past bij de gelegenheid uit onze uitgebreide collectie.
  2. Personaliseer je kaart en voeg leuke figuren, foto’s en achtergrondkleuren toe.
  3. Kijk in de kaartmaker tussen onze teksten voor op kaartjes en kies een mooie uit. Met één druk op de knop staat hij op je kaart. 
  4. Bestel en verstuur de kaart met jouw persoonlijke boodschap.

Kaartteksten voor verschillende gelegenheden

Wil je een kaartje versturen om iemand te feliciteren of beterschap te wensen, of heb je een aankondiging zoals een geboorte of trouwfeest? Dan zijn daar verschillende teksten voor. Kies hieronder een gelegenheid en ontdek onze passende voorbeelden van teksten voor op de kaart.

Hieronder vind je voor alle onderwerpen teksten voor op een kaart. Kies er een uit of doe inspiratie op voor je eigen woordkunstwerkje. Veel plezier met het schrijven van je wenskaart!

Alle kaart teksten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.