Voorbeeld gedicht tekst

Gedichtenkaartjes zijn unieke kaartjes waar gedichten op staan. Ben je op zoek naar voorbeeld gedichten voor op een kaartje of in de binnenkant van een kaartje? Dan helpen we je graag. We hebben alvast een selectie voor je gemaakt!

Eerste gedichtenkaart gratis

For a long time they looked at the river beneath them

For a long time they looked at the river beneath them, saying nothing, and the river said nothing too, for it feld very quiet. A.A. Milne

Gefeliciteerd!

Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren. Zoals ze je betoveren met hun zachte geuren. Zoveel variaties, rode, witte, gele. En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! (Maria Riksten-Brouwer)

Stiller om de Noord

Stiller om de Noord De wadden uitgewist Ganzen onderweg - Jan Loman

Voor jou!

Iedereen heeft, zonder twijfel, af en toe wel eens een wens. En, omdat ik van je hou, bedacht ik er een paar voor jou! Ik wens je een fijn leven toe, harmonieus, zonder gedoe. Met élke dag een goed bericht! Wat pondjes af van je gewicht? Gezellig uitje met de trein, voor jou een glaasje witte wijn Vaak een warme kruik in bed, soms … éven een patatje mét. En mijn mooiste wens voor jou, een hemel, met alléén maar blauw … (Maria Riksten-Brouwer)

Valentijnsgedicht - nooit meer

Ik kijk naar de zee, wil met je mee. Ik zie jouw hand, daar diep in het zand. Ik hoor de wind, voel me weer kind. Ik ruik de frisse lucht, en slaak een diepe zucht. Was je maar hier, ik mis al ons plezier.

Bekijk onze gedichtenkaarten:

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.820 beoordelingen