Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje handen en voeten

Baby’s hebben iets betoverends. Kleine handjes met rimpelige vingertjes en minuscule voetjes, wat zijn ze lief. Ze doen mensenharten smelten. Vooral als zo’n knuistje zich om je vingers windt, kun je niet anders dan vertederd raken. Veel kersverse ouders kiezen daarom voor een geboortekaartje met handen en voeten erop.

Meer: silhouethip | origineel

Je wilt de komst van jullie baby natuurlijk wel op een originele manier delen. Daarom vind je in ons assortiment tientallen geboortekaartjes, die je eenvoudig en snel kunt personaliseren. Kies jullie favoriet, pas het ontwerp naar wens aan en ontvang een gratis proefdruk.

Het perfecte geboortekaartje met handjes en voetjes kiezen

Of je nu een jongen of een meisje verwacht, een geboortekaartje met handen en voeten maakt direct duidelijk dat het om de geboorte van een kind gaat. Ook kun je er qua stijl alle kanten mee op. Zo hebben onze designers stijlvolle kaarten met gouden voetjes gemaakt, maar ook geboortekaartjes waarbij je zelf foto’s kunt toevoegen van je kleintje. Filter op ‘eigen foto’ en ontdek bij welke geboortekaartjes dit mogelijk is. 

Een geboortekaart met handen en voeten is trouwens ook geschikt voor een tweeling. Met de online kaartenmaker kun je namelijk eenvoudig twee namen en meerdere foto’s toevoegen. Heb je het perfecte geboortekaartje nog niet gevonden? Neem dan een kijkje bij onze andere geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.