Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geometrische geboortekaartjes

Jullie zijn in verwachting van een kindje, gefeliciteerd! Nu ben je op zoek naar een mooi geometrisch geboortekaartje. Een kaartje dat bij jullie past; waarmee jullie vrienden en familie op de hoogte kunnen stellen van het grote geboortenieuws. Daarvoor ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres!

Een mooi geometrisch geboortekaartje maken

Geometrische vormen gebruiken op je geboortekaartje

Een hexagon, vierkant of driehoek: deze toffe geometrische vormen zijn de perfecte basis voor een hip geboortekaartje. Als je onze collectie bekijkt, ontdek je allerlei geboortekaartjes met lijnen en vormen. Je vindt geometrische kaartjes met onder andere feestelijke confetti, de mooiste sterrenhemels en verschillende dieren. Hierop kun je de ontwerpen trouwens ook eenvoudig filteren door je wensen te selecteren in het filtermenu. Dat maakt het kiezen van een mooi babykaartje een stuk makkelijker.

Een stoer of juist lief geboortekaartje maken

Een geboortekaartje met geometrische vormen past in verschillende sferen. Met strakke lijnen geef je het kaartje een stoer gevoel. Kleuren die helemaal bij dat gevoel passen, zijn bijvoorbeeld: okergeel, kraftbruin en groen. Wil je het geboortekaartje juist een lieve look geven? Dan helpen organische vormen, zoals een cirkel of ellipse (een uitgerekte cirkel), om het juiste gevoel te creëren. Zachte en pastelkleuren versterken deze uitstraling.

Bestel en bewonder het geometrische geboortekaartje

Ben je blij met het ontwerp van het geboortekaartje en is het voorzien van alle geometrische vormen die je in gedachten had? Tof! Dan kun je nu beginnen met bestellen. Ook dit maken we je graag zo makkelijk mogelijk.

Waarom geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go een feestje is 🎈

De periode rondom de zwangerschap en geboorte van jullie hummeltje is heel bijzonder. Van het voelen van de eerste schopjes tot het inrichten van de babykamer. Het geboortekaartje maken hoort daar ook bij. Daarom maken we bij Kaartje2go daar voor jou een feestje van. Dat doen we door:

Jou leuke extra’s te bieden 

Om de beleving van het geboortekaartje extra mooi te maken, bieden we je leuke extra’s. Denk aan mooie sluitzegelsgekleurde enveloppen en adresstickers. Maar ook winacties, zoals de uitgerekende datum winactie.

Een gratis proefdruk te bieden

Een geboortekaartje is iets bijzonders. Het moet precies zijn zoals jij in gedachten hebt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis proefdruk van jouw geometrische geboortekaartje te bestellen. Hiervoor hoef je alleen een gratis Kaartje2go account aan te maken.

Het jou zo makkelijk mogelijk te maken

Deze periode is voor jou misschien best wel overweldigend. Daarom doen we er alles aan om het kiezen, maken en verzenden van de geboortekaartjes zo makkelijk mogelijk te maken. 

Deel het blije nieuws: verstuur de geboortekaartjes

Is jullie kleine wondertje geboren? Dan mag het gedeeld worden met vrienden en familie. Het is tijd om de geboortekaartjes te versturen. Verzend je ze direct, dan voer je de gewenste verzenddatum en de adressen van de ontvangers in. De adressen kun je ook met een linkje via WhatsApp opvragen door gebruik te maken van een adresverzoek. Wil je de mooie geboortekaartjes liever zelf uitdelen of versturen? Laat ze dan bij jullie thuis bezorgen. In alle gevallen geldt: bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan worden ze vandaag nog verzonden.

Tip: Wist je dat adressen automatisch worden opgeslagen in het adres in jouw account? Zo kun je de volgende keer dat je een kaartje stuurt, de adressen makkelijk selecteren.

Veelgestelde vragen over geometrische geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.