Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje auto

Vroem, vroem! Zoek je een tof geboortekaartje met auto? Dan zijn er verschillende leuke opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een geboortekaartje in retrostijl, eentje met een silhouet of roetsj de brievenbus in met een mooie illustratie van een auto.

Geboortekaartje met auto maken 

De meeste kleine kinderen vinden het heerlijk om met speelgoedauto’s te spelen. Maar ouders zijn vaak ook gek op voertuigen in alle soorten en maten. Ben jij ook fan van bolides of vind je een auto op een geboortekaartje simpelweg leuk staan? Bij Kaartje2go vind je tientallen ontwerpen waar je een eigen draai aan kunt geven. 3… 2… 1… GO!

Stoere racemonsters, retro bussen & kleine auto’s

Een geboortekaartje met een auto kan zowel voor een jongen als een meisje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaartje met een vintage bus of een stoere Formule 1 auto? Ook leuk zijn onze geboortekaartjes waar dieren achter het stuur zitten, kijk maar eens rond. Vooral de ontwerpen met een olifant en giraf zijn erg grappig om te zien. Wil je je geboortekaartje met auto nog meer laten shinen? Onze kaarten met foliedruk hebben een glimmend laagje goud, zilver, koper, of holografisch. Bepaalde elementen – zoals de naam van de baby – vallen hierdoor nog meer op.

🚗 Tip: Op ons geboorteblog vind je ontzettend veel artikelen boordevol inspiratie, tips en informatie over geboortekaartjes, zwangerschap en het eerste jaar van je kinde.

Zo maak je je geboortekaartje met auto extra leuk! 

Heb je een mooi geboortekaartje met auto gevonden? Bij Kaartje2go doen we er alles aan om het maken van geboortekaartjes zo leuk én makkelijk mogelijk te maken. Daarom kun je op onze website …

🚗 … leuke extra’s bestellen. Steek het auto geboortekaartje bijvoorbeeld in een blauwe envelop en plak er een sluitzegel met ‘Baby news’ op.

🚗 … geboortekaartjes winnen. Geboortekaartjes met korting bestellen is al leuk, maar ze winnen? Dat is nog leuker. Vergeet dus niet om met onze uitgerekende datum actie mee te doen.

🚗 … je auto geboortekaartjes razendsnel laten versturen. Of het nou om één gratis proefdruk gaat of om een grote bestelling: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.