Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Felicitatie teksten

Je wil iemand een leuk felicitatiekaartje sturen, maar hebt geen idee wat je op het kaartje moet zetten. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie! Laat onderstaande teksten voor felicitaties je helpen. En zeg 'gefeliciteerd' met je felicitatie kaart :)

Bekijk ook: Nieuwe Woning

Eerste felicitatiekaart gratis

50 jaar getrouwd

Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Wat gingen die jaren snel, voor ons zijn jullie een groot voorbeeld als stel. Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk!

Adoptie Felicitatie

Gelukgewenst! Dit kindje, waar je al zó lang naar hebt uitgekeken, eind'lijk in jullie armen nu, na al die maanden, weken. Met een minder goeie start, maar via heel wat wegen, bij jullie echt een fijn, warm nestje nu gekregen! (Maria Riksten-Brouwer)

Bij deze bijzondere dag

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Bijzonder tintje

Dit is een dag met een bijzonder tintje, je verdient bloemen en misschien wel een lintje. Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens. Dat de vreugde en het geluk van deze dag, je voor altijd vergezellen mag!

Bijzondere dag

Deze bijzondere dag Maar 1 keer in het jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar!

Communie

Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag! Het eten van het brood, zo samen met heel velen, die allemaal dit feest graag met jou willen delen! (Maria Riksten-Brouwer)

De ringen zijn gewisseld

De ringen zijn gewisseld, de kus is gegeven. Nu zijn jullie klaar voor 't verdere leven!

Doe maar gewoon je best, dan doet God de rest

Doe maar gewoon je best dan doet God de rest.

Doop (Volwassen)

Ik wil je graag feliciteren met die grote stap: je doop! Dat jij dit met velen mag delen, is, wat ik voor je hoop. Je doet dit niet zómaar even. Nu begint je nieuwe leven! Als: naam…… kopje-onder gegaan, en als nieuw weer opgestaan. Zó mag je blij door 't leven gaan! (Maria Riksten-Brouwer)

Een bloemengroet

Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag!

Een gelukkig huwelijk

Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt!

Een goed huwelijk

Over een goed huwelijk valt geen boek te schrijven. Gefeliciteerd met jullie jubileum!

Een goede vriend

De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend!

Een leven vol bloemen

Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Ik wens je van alles het beste, een glimlach op je gezicht.

Een verjaardag is net als pils

Verjaardagen zijn net pilsjes... Je geniet er veel meer van Als je niet telt hoeveel je er hebt gehad! Fijne verjaardag

Eet niet teveel taart...

Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond... ...bewaar hem maar voor mij!

Eigen geluk

Elk kind draagt zijn eigen geluk mee de wereld in.

Er is er één jarig

Er is er één jarig, hoera hoera! Dat kan ik niet zien, maar dat ben jij wel! Ik vind dat zo prettig, ja ja, en daarom schrijf ik dit blij!

Er was eens een kleine toverfee

Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed. Als je jarig bent, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen.

Felicitatie huwelijk Geluk gevonden

Jullie hebben het geluk gevonden, jullie zijn aan elkaar verbonden. Jullie hebben elkaar de ring gegeven, jullie gaan verder samen door het leven. In goede en in slechte tijden, veel geluk voor jullie beiden!

Felicitatie jubileum huwelijk

Gefeliciteerd met deze mooie dag! Die je samen weer beleven mag. Het is nu al weer …. jaar dat jullie gelukkig zijn met elkaar. Zoveel liefde, zoveel trouw. Ja, wie dat niet wensen zou! (Maria Riksten-Brouwer)

Felicitatie: Huwelijk

Een heel bijzond're dag. En lang naar uitgekeken. Foto's, bloemen, jurk, nee, er mag niets ontbreken. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in. En wordt jullie huwelijk een stralend nieuw begin! (Maria Riksten-Brouwer)

Gefeliciteerd

Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar! Je wordt maar één keer 30 jaar. En ook was je liever jonger geweest, bedenk goed: Het gaat om de geest! Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd geboorte kind

Met zóveel vreugd ontvangen, uit handen van de Heer. Dit kindje mag je op gaan voeden, om te leven tot Zijn eer. Een heel bijzondre opdracht. Dat is het telkens weer! (Maria Riksten-Brouwer)

Gefeliciteerd met je diploma

Gefeliciteerd met je diploma Je hebt er hard voor geleerd Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg gestudeerd!

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen