Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatie 5 jaar getrouwd

Je vrienden of familieleden vieren binnenkort hun houten huwelijk: een mooie gelegenheid om ze te verrassen met een kaartje! In onze collectie vind je meerdere kaarten met ‘5 jaar getrouwd’. Kies een van deze óf onze andere felicitatiekaarten uit en pas het ontwerp aan in de kaartmaker.

Felicitatiekaarten met 5 jaar getrouwd!

Je broer, zus, vader, moeder, vriend(in) of collega is 5 jaar getrouwd; dat vraagt om een persoonlijke felicitatie! Om te benadrukken dat het om een houten huwelijk gaat, kun je voor een felicitatiekaart kiezen met boomstronken of houtlook. Dit mag, maar hoeft natuurlijk niet. Tussen onze algemene felicitatiekaarten zitten ook leuke ontwerpen om het houten bruidspaar mee te feliciteren. Bij de meeste van deze kaarten is het mogelijk om de jubileumjaren aan te passen naar 5 jaar. Mag de ‘5’ wel wat groter op de kaart staan? In de kaartmaker pas je eenvoudig de grootte van de getallen aan.

🤎 Geven jullie zelf een feestje ter ere van jullie houten jubileum? Kijk dan ook eens naar deze leuke uitnodigingen.

Gefeliciteerd met jullie houten huwelijk!

Elk huwelijksjubileum wordt vertegenwoordigd door een materiaal. De meeste mensen weten wel wat een bronzen, zilveren of gouden bruiloft inhoudt, maar een houten huwelijk? Dat is nog relatief onbekend. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen met een leuke felicitatiekaart! Kies bijvoorbeeld voor een kaart met een grappige woordspeling naar de houten bruiloft. Een simpele felicitatie als ‘Gefeliciteerd, 5 jaar getrouwd’ maakt ook direct duidelijk dat het om een lustrum gaat. In de binnenkant van de kaart is ruimte voor een meer persoonlijke felicitatie.

🤎 Lees ook ons artikel: Wat voor tekst zet je op een huwelijks-felicitatiekaart?

Felicitatiekaart voor 5-jarig huwelijk versturen

Komt de trouwdatum er bijna aan? Dan is het de hoogste tijd om de felicitatiekaart voor het 5-jarig huwelijk te versturen. Je kunt ervoor kiezen om de kaart (met cadeau) direct te verzenden, maar ook om de kaart eerst thuis te ontvangen. Deze laatste optie wordt vaak gekozen als mensen de felicitatie persoonlijk willen overbrengen. Daarnaast kun je de felicitatiekaart extra leuk verpakken. Met een scheut confetti en een juten strik valt de felicitatie voor het houten bruidspaar direct op. Voor welke optie je ook gaat: op een doordeweekse dag voor 20.00 uur besteld = morgen in huis!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.