Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaart 1 jaar getrouwd

Ken je een koppel dat elkaar alweer 1 jaar geleden het jawoord gaf? Feliciteer ze dan met een leuke 1 jaar getrouwd kaart. Kies je favoriete felicitatiekaart uit onze collectie en pas ‘m eenvoudig aan.

1 jaar getrouwd kaart

Wat een mooie mijlpaal: 1 jaar getrouwd! Wil je het gelukkige bruidspaar feliciteren met hun katoenen huwelijk? In onze collectie vind je de leukste kaarten voor stellen die 1 jaar getrouwd zijn. Kies voor een kaart met ‘1 jaar getrouwd’ of pas een van onze felicitatiekaarten voor een huwelijksjubileum aan.

Gefeliciteerd, 1 jaar getrouwd!

De huwelijksdag van je ouders, vrienden of kinderen is alweer één jaar geleden. De hoogste tijd om ze een kaartje te sturen! Speciaal voor deze newly weds hebben onze designers kaarten met ‘1 jaar getrouwd’ gemaakt. Liever wat meer keuze? Tussen onze felicitatiekaarten zitten meer dan honderd ontwerpen met een aanpasbare leeftijd. Spit erdoorheen of gebruik onze filters om de perfecte kaart voor het 1-jarig huwelijk te vinden. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij de stijl die je aanspreekt (bijvoorbeeld ‘grappig’ of ‘modern’) of selecteer een thema als bloemen, dieren of hartjes.

Felicitaties voor een katoenen huwelijk kaart

Het katoenen huwelijk is de eerste échte mijlpaal. Het koppel is 1 jaar getrouwd en heeft hun eerste herinneringen als echtpaar gemaakt. Ook mogen ze voor het eerst felicitatiekaarten voor hun huwelijksjubileum ontvangen. Naast felicitaties als ‘proficiat’, ‘hoera’ en ‘cheers’ is er alle ruimte om een persoonlijke tekst op de kaart te zetten. In onze 1 jaar getrouwd blog vind je verschillende gedichten, quotes en songteksten voor op een felicitatiekaart. Ook herinneringen aan de trouwdag passen goed op een 1 jaar getrouwd kaart.

1 jaar getrouwd kaart maken

De bruiloft zit nog vers in het geheugen van het koppel … én de genodigden. De kans is dan ook groot dat je niet de enige bent die een felicitatiekaart stuurt. Ervoor zorgen dat jouw 1 jaar getrouwd kaart er tussenuit springt? Zet er een leuke foto op van de trouwdag of voeg een video met een persoonlijke felicitatie toe. Daarnaast kun je spelen met de opmaak van de tekst en de kaart versieren met feestelijke figuren. Tevreden met het eindresultaat? Verstuur de katoenen huwelijk kaart rechtstreeks naar de lovebirds of ontvang de kaart thuis met een blanco envelop.

Elk huwelijksjubileum heeft een eigen benaming die gelinkt is aan een bepaald materiaal. Wanneer een stel 1 jaar getrouwd is, wordt dat het katoenen huwelijk genoemd. Het is dan ook leuk om dat thema door te voeren in het felicitatiekaartje of cadeautje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.