Ga naar de inhoud

Tekst voor op een communiekaart

Communie is een hele speciale gelegenheid en daar hoort natuurlijk ook speciale communie tekst bij. Maar welke tekst schrijf je eigenlijk op een communiekaart? Om je een handje te helpen hebben wij een aantal teksten op een rij gezet voor op je communiekaarten. Gebruik ze ter inspiratie.

Bekijk ook: felicitatieteksten | bedankteksten

Gratis proefdruk communiekaart

Communieborrel uitnodiging

Hallo allemaal, Op [DATUM] vanaf [TIJD] wil ik jullie uitnodigen op mijn communieborrel. Tot dan! Groetjes, [NAAM]

Bedankje communie

Grote avonturen beginnen klein. Heel erg bedankt dat je bij mijn communie wilde zijn.

De kleine poort van het grote leven

[NAAM] staat op [DATUM] aan de kleine poort van het grote leven.

Dank u Jezus

Dank u Jezus voor deze fijne dag, waarop ik U voor het eerst ontvangen mag.

Niemand is aan U gelijk

Vader in de hemel, heilig is Uw naam. Uw grote trouw en liefde, zal eeuwig voortbestaan. Uw goedheid en genade, ervaar ik telkens weer. Nee, niemand is aan U gelijk, o, allerhoogste Heer - Opwekking Kids 169

Communietekst: kom je ook?

Lieve [NAAM], Op [DATUM] om [TIJD] vier ik thuis mijn communiefeestje. Zonder jou is dit feest natuurlijk niet compleet, kom je ook?

Vormsel uitnodiging

Ik heb nu de grens bereikt, waarop een kind geen kind meer lijkt. Toch voel ik diep in mij nog een vlinder: wild en vrij.

Communie felicitatie algemeen

Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere stap in je leven! We hopen dat je een leuke dag hebt gehad en dat je er met veel liefde aan terugdenkt.

Communie: we konden er helaas niet bij zijn

Van harte gefeliciteerd met je eerste communie. Helaas konden we er niet bij zijn op jouw grote dag, maar we hopen dat je ontzettend hebt genoten. Tot snel!

Jullie maakten deze dag nog mooier

Jullie lieve wensen, cadeautjes en aanwezigheid maakten deze dag nog mooier. Onwijs bedankt dat jullie er waren

Herinnering aan mijn eerste communie

Een dag om lief te hebben, een dag van luisteren. Een dag om te bewaren en mee te dragen, een leven lang. Dat is mijn herinnering aan mijn eerste communie.

Communie felicitatie

Het wordt een prachtige dag, vergezeld door jouw lieve lach. Met twinkeltjes in je ogen, als de kleur van regenbogen. [NAAM], je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo trots op jou, kleine kapoen, omdat jij je eerste communie gaat doen. En al ben je nog zo klein, weet dat we er altijd voor je zijn!

Kiezen voor Jezus

Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag! Het eten van het brood, zo samen met heel velen, die allemaal dit feest graag met jou willen delen! - Maria Riksten-Brouwer

De eerste keer communie

De eerste keer aan tafel gaan, de eerste keer bij Jezus staan. De eerste keer het eten van dit brood, dat mensen voedt in alle nood.

Communie uitnodiging invullen

Hoi! Op [DATUM] doe ik mijn eerste communie. Komen jullie ook? Het begint om [TIJD - LOCATIE - PLAATS]. Om [TIJD] is de mis afgelopen en dan zijn jullie ook welkom op mijn communiefeest, aan [LOCATIE - PLAATS]. Gezellig als jullie mee-eten! Laat je even weten of jullie erbij zijn? Dit kan via mijn vader, op [TELEFOONNUMMER] of via [E-MAIL].

Lentefeest uitnodiging invultekst

[DATUM] is een bijzondere dag! Mijn lentefeest begint om [TIJD] op [LOCATIE - PLAATS] en we voorzien iedereen van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Laat je ons tegen die tijd even weten of je erbij bent?

Uitnodigingstekst voor vormsel

Met deze kaart vertel ik blij en fier, dat ik mijn vormsel vier. Deze datum vrijhouden, is wat ik je dan ook wil vragen, zodat we samen mijn feestje kunnen doen slagen.

Vrolijke communie felicitatietekst

Hieperdepiep hoera! Vandaag was jouw eerste communie. We zijn ontzettend trots op jou en vinden het fijn dat we erbij mochten zijn. Heel veel liefs en groetjes,

Communiefeest 'Bedankt voor je aanwezigheid'

Zonder jou was mijn feest nooit zo bijzonder geweest. Bedankt voor je aanwezigheid!

Bedankt voor deze mooie dag

Ik dans, zing, huppel, spring en lach. Bedankt voor deze geweldige dag!

Leer mij

Leer mij leven Leer mij groeien Leer mij als een bloem te bloeien Leer mij bovenal voortaan Enkel in Uw zon te staan

Ik doe mijn eerste communie

Dag zonnetje, dag bloemetje, dag vlinder in de wei. Mag ik jullie iets vertellen? Ik ben vandaag zo blij, want ik doe mijn eerste communie op deze mooie dag in mei!

Bedankt voor de vreugde

Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest. Ze hebben mijn dag nog mooier gemaakt. Daarom wil ik u bij deze bedanken!

Als een vlinder zo vrij

Soms zou ik willen vliegen. Als een vlinder zo vrij, want Jezus woont nu bij mij!

Heilige communie uitnodiging

Op [DATUM] krijg ik voor de eerste keer de heilige communie. Ik zou het superleuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken. Daarom nodig ik jullie van harte uit om de hele middag met ons te vieren. De communiemis vindt plaats om [TIJD] in [NAAM KERK] te [PLAATS]. Daarna is het tijd voor feest van [TIJD] tot [TIJD] Tot dan!

Korte lentefeest tekst

Hoera! Het is bijna zover, ik ben zo blij! Kom je naar mijn lentefeest, want ik wil je er dolgraag bij!

Hij koos jouw hart

God kan wonen waar Hij maar wil, in het hele universum, en Hij koos jouw hart. - Max Lucado

Een grote stap

Je communie doen. Dat wilde je heel graag. Je kiest dan echt voor Jezus. Een grote stap vandaag! - Maria Riksten-Brouwer

Een dag om van te dromen

Vandaag was een dag om van te houden, te omarmen, te verwarmen en te genieten!

Stuur een communiekaart met je persoonlijke tekst

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.