Ga naar de inhoudGa naar het filter

Gratis proefdruk van je communiekaart

De viering van een communie, vormsel of lentefeest is een bijzondere gebeurtenis. De uitnodiging die je daarvoor maakt moet natuurlijk perfect zijn en daar helpen we je graag bij. Daarom krijg je van ons een gratis proefdruk. Zo weet je precies hoe de communiekaart eruit gaat zien en of deze aan al je wensen voldoet.

Gratis proefdruk bestellen, hoe werkt dat?

Een gratis proefdruk van je communiekaart bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Op die manier kunnen we je ontwerp eenvoudig opslaan en kun je na het ontvangen van je proefdruk altijd nog kleine wijzigingen maken.

1. Kies een kaart

Kies een kaart

2. Klik op “gratis proefdruk”

Klik op “proefdruk bestellen”

3. Maak je kaart persoonlijk

Gratis proefdruk communiekaart

4. Rond je kaart gratis af

Gratis proefdruk communie

Tip: Wil je graag een extra proefdruk ontvangen of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij kijken graag naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wil je graag weten hoe de communiekaart eruit komt te zien? Dan kun je het allerbeste een gratis proefdruk aanvragen. In de kaartmaker krijg je natuurlijk al een goed idee van je ontwerp, maar wanneer je de kaart in eigen handen houdt kun je zorgvuldig kijken of alles naar wens is.

De kleuren op papier wijken altijd iets af van wat je op het beeldscherm ziet. Ieder beeldscherm heeft andere instellingen en kleuren worden ook nog eens beïnvloedt door omgevingslicht. Om de kleurechtheid te beoordelen kun je daarom het beste een proefdruk aanvragen.

Het is handig om de proefdruk ongeveer een week voordat je de communiekaarten gaat versturen te bestellen. Zo heb je voldoende tijd om de communiekaart rustig te bekijken en eventueel nog aanpassingen te doen voordat je gaat bestellen.

Als je de proefdruk op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ontvang je het proefdrukpakketje de volgende dag in huis.

Bij Kaartje2go ontvang je de eerste proefdruk gratis. Wil je graag nog een proefdruk bestellen, dan betaal je hiervoor de normale prijs van een kaart (verzending is gratis).

Het kan gebeuren dat je een melding krijgt dat je al een proefdruk hebt ontvangen, terwijl dit misschien niet het geval is. In dat geval kun je het beste even contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam.

Als je helemaal tevreden bent kun je meteen je bestelling plaatsen door in te loggen in je account. Wil je liever nog iets wijzigen, dan kun je het bestaande ontwerp aanpassen in de kaartmaker. Vervolgens bestel je daarna simpel en snel de communiekaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.