Geboorte
Blog Artikelen Geboorte Wat zet je op een geboorte-felicitatiekaartje?
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 11-06-2018
 

Wat zet je op een geboorte-felicitatiekaartje?

Geboorte felicitatie kaartje teksten

Als familie of vrienden een kindje hebben gekregen, dan laat je ze met een geboorte felicitatie weten dat je blij bent voor hen. Soms is het alleen best lastig om een leuke tekst te verzinnen voor op het kaartje! Met de volgende tips en voorbeelden schrijf je daarom een originele felicitatie voor geboorte.

Ben je benieuwd naar de leukste geboortekaartjes van dit moment? Bekijk dan nu alle geboortekaartjes trends van 2018!

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen? Haal in je geboorte felicitatie dan herinneringen op over de tijd dat jullie nog geen kinderen hadden! Bedenk welke namen jullie vroeger hadden bedacht en welke stijl kleding jullie kindjes sowieso zouden dragen!

Lieve Anne,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter Emma. Vroeger fantaseerden we samen over het hebben van kinderen en nu is het zover voor jou! Weet je nog dat jij je zoontje Ruben zou noemen en ik mijn dochtertje Louise? Wat een mooie tijden waren dat. Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje!

Veel liefs van Nadia

Gedichtje op een geboorte-felicitatiekaartje

Een makkelijke manier voor een originele geboorte felicitatie, is een gedichtje. Er zijn erg veel gedichtjes over geboorte en kinderen, dus je hoeft alleen maar een passend gedichtje bij de juiste personen te zoeken! Mooie en moderne gedichtjes vind je bij Gewoon JIP of Lief Leven, maar je kunt ook voor een klassiek gedichtje gaan. Kijk eens tussen onze teksten en gedichten voor geboortekaartjes of kies voor het volgende gedichtje.

Hallo lief kindje, daar ben je dan.
We hebben zo lang op jou gewacht.
Straks komen we kijken of je al lacht.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!
Lieve groetjes van Han en Marijke.

Gebruik een quote of songtekst in je geboorte felicitatie

Een felicitatie voor geboorte maak je ook origineel met een mooie quote of songtekst. Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, maar je kunt natuurlijk ook een mooie tekst opzoeken.

En het regent zonnestralen!
– Acda & De Munnik

Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in je hart!
– Winnie the Pooh

Grappige tekst op een geboorte-felicitatiekaartje

Kunnen de nieuwe ouders van het kindje wel een grappige tekst waarderen? Gebruik dan een tekst met een knipoog in je geboorte felicitatie! Bij onze felicitatiekaartjes voor geboorte vind je ook veel grappige geboortekaartjes die perfect bij een tekst met een knipoog passen.

Er is maar één mooi kind in de wereld,
en elke moeder heeft het!

We wensen jullie heel veel geluk met jullie mooiste kind ;–)
Groetjes Paul en Ank.

Laat je hart spreken!

Bij het schrijven van een geboorte-felicitatiekaartje kun je natuurlijk ook gewoon je hart laten spreken. Zeg bijvoorbeeld dat dit een enorm bijzonder moment in het leven van de ouders moet zijn en dat je hoopt dat het kindje gezond mag opgroeien. Als je schrijft wat er in je hoofd zit, komt je kaart oprecht over. Dit zullen de ontvangers erg waarderen!

Wat vind jij de leukste geboorte felicitatie?

Met deze tips schrijf jij een originele felicitatie voor geboorte aan de nieuwbakken ouders! Bekijk trouwens ook onze felicitatiekaartjes voor geboorte, want hierin vind je ook veel leuke geboorte felicitatie teksten. Heb je zelf nog leuke suggesties of kreeg je zelf originele felicitaties voor geboorte toen je net bevallen was? Laat je leukste tekst hieronder in een reactie weten!

Samenvatting
Wat zet je op een geboorte-felicitatiekaartje?
Titel artikel
Wat zet je op een geboorte-felicitatiekaartje?
Omschrijving
Soms is het lastig om een leuke tekst voor een geboorte-felicitatiekaartje te verzinnen! Met onze tips schrijf je daarom een originele geboorte felicitatie.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Inspiratie en tips ontvangen?