Bezorginformatie van kaarten met een cadeau

Op deze pagina vertellen we je alles over bezorging van je cadeau en kaartje. Mocht je nog verdere vragen hebben dan hoort ons klanttevredenheidsteam het graag.

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Bijna alle cadeaus passen door de brievenbus.

De flessen wijn & bier worden met de pakketpost bezorgd.

Bijna alle cadeaus krijgen een Track & Trace code, terug te vinden in je account.

Als je een kaart met een cadeau bestelt, wil je natuurlijk weten wanneer het bezorgd zal worden. Alle kaarten en cadeaus die op een werkdag vóór 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. PostNL bezorgt het vervolgens in het algemeen de volgende werkdag al. Wil je het cadeau eerder laten bezorgen, kan Red je Pakketje een oplossing bieden (zie hieronder). 

Track & Trace code

Bij alle cadeaus ontvang je een Track & Trace code, zodat je zelf kunt volgen wanneer het pakketje bezorgd zal worden. De Track & Trace code kun je in je account terugvinden. 

Brievenbuspakketjes

De meeste cadeaus passen door de brievenbus en hier hoeft de ontvanger dus niet voor thuis te blijven. Alleen de wijn- en bierflessen kunnen niet door de brievenbus en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Avondbezorging via Red je Pakketje

Ben je net te laat om jouw cadeau nog op een bepaalde dag via PostNL te laten bezorgen? Dan kan Red je Pakketje je redden! 

Red je Pakketje is onze bezorgpartner voor avondbezorging. Ze hebben een gesloten netwerk met eigen, zelf opgeleide chauffeurs om de beste bezorgkwaliteit te garanderen. De kosten hiervoor bedragen €8,95.

Bezorging door Red je Pakketje is alleen mogelijk voor adressen binnen Nederland en niet voor adressen op de Waddeneilanden.

Mogelijkheden met Red je Pakketje:

 1. Op werkdagen vóór 11:00 uur kun je kiezen voor bezorging op dezelfde dag tussen 17:00-22:30 uur.
 2. Van maandag t/m donderdag kun je ‘s avonds tussen 20:00 en middernacht kiezen voor avondbezorging op de volgende dag. 
 3. Van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 11:00 uur kun je kiezen voor avondbezorging op maandag.
 4. Vooruit plannen van avondbezorging op deze dagen is ook mogelijk. Selecteer de gewenste verzenddatum en kies vervolgens voor avondbezorging op dezelfde dag.

Kaart met een cadeau naar België

Stuur je een kaart met een cadeau naar België, zal het pakketje binnen 1-2 werkdagen bij de ontvanger aankomen. Alle kaarten met cadeaus naar een adres in België krijgen een Track& Trace code en worden door PostNL bezorgd. De Track & Trace code kun je in je account terugvinden.

Bezorging rondom de feestdagen

De brievenbuspost wordt iedere week van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door PostNL. In 2021 zijn dit de volgende dagen: 

 • Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021)
 • Koningsdag (dinsdag 27 april 2021)
 • Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2021)
 • Eerste kerstdag (zaterdag 25 december 2021)
 • Nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari 2022)

De pakketdienst van PostNL bezorgt van maandag t/m vrijdag de pakketten. Zij werken, naast bovenstaande dagen, niet op de volgende feestdagen:

 • Tweede Paasdag (maandag 5 april 2021)
 • Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei 2021)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van PostNL. Soms gebeurt het dat een pakketje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw pakketje niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam