Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bezorginformatie van kaarten met een cadeau

Op deze pagina vertellen we je alles over bezorging van je cadeau en kaartje. Mocht je nog verdere vragen hebben dan hoort ons klanttevredenheidsteam het graag.

time

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. 

mailbox

Bijna alle cadeaus passen door de brievenbus.

wine

De flessen wijn & bier worden met de pakketpost bezorgd.

Track & Trace

Bijna alle cadeaus krijgen een Track & Trace code, terug te vinden in je account.

Als je een kaart met een cadeau bestelt, wil je natuurlijk weten wanneer het bezorgd zal worden. Alle kaarten en cadeaus die op een werkdag vóór 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. PostNL bezorgt het vervolgens in het algemeen de volgende werkdag al. 

Track & Trace code

Bij alle cadeaus ontvang je een Track & Trace code, zodat je zelf kunt volgen wanneer het pakketje bezorgd zal worden. De Track & Trace code kun je in je account terugvinden. 

Brievenbuspakketjes

De meeste cadeaus passen door de brievenbus en hier hoeft de ontvanger dus niet voor thuis te blijven. Alleen de wijn- en bierflessen kunnen niet door de brievenbus en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Avondbezorging via Trunkrs

Ben je net te laat om jouw cadeau nog op een bepaalde dag via PostNL te laten bezorgen? Dan kan Trunkrs je redden! 

Trunkrs is onze bezorgpartner voor avondbezorging. Ze hebben een gesloten netwerk met eigen, zelf opgeleide chauffeurs om de beste bezorgkwaliteit te garanderen. De kosten hiervoor bedragen 5,95 voor een adres binnen Nederland, en 6,95 voor een adres binnen Vlaanderen.

Bezorging door Trunkrs is niet mogelijk voor adressen op de Waddeneilanden.

Mogelijkheden met Trunkrs:

 1. Op werkdagen vóór 10:30 uur kun je kiezen voor bezorging op dezelfde dag tussen 17:00-22:00 uur.
 2. Van maandag t/m donderdag kun je ‘s avonds tussen 20:00 uur en middernacht kiezen voor avondbezorging op de volgende dag. 
 3. Van vrijdagavond 20:00 uur tot maandagochtend 10:30 uur kun je kiezen voor avondbezorging op maandag.
 4. Vooruit plannen van avondbezorging op deze dagen is ook mogelijk. Selecteer de gewenste verzenddatum en kies vervolgens voor avondbezorging op dezelfde dag.

Kaart met een cadeau naar België

Stuur je een kaart met een cadeau naar België, zal het pakketje binnen 1-2 werkdagen bij de ontvanger aankomen. Alle kaarten met cadeaus naar een adres in België krijgen een Track& Trace code en worden door PostNL bezorgd. De Track & Trace code kun je in je account terugvinden.

Bezorging rondom de feestdagen

De brievenbuspost wordt iedere week van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Pakketpost is van maandag t/m zaterdag. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door PostNL. In 2023 zijn dit de volgende dagen: 

 • Nieuwjaarsdag (maandag 1 januari 2024)
 • Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024)
 • Koningsdag (zaterdag 27 april 2024)
 • Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024)
 • Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei 2024)
 • Eerste kerstdag (woensdag 25 december 2024)
 • Tweede kerstdag (donderdag 26 december 2024)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van PostNL. Soms gebeurt het dat een pakketje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw pakketje niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.