Bezorginformatie van rechtstreeks verstuurde kaarten

Bezorginformatie m.b.t. het coronavirus (update: 08-01-2021)

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is het drukker dan normaal bij PostNL. Momenteel ervaren we geen tot weinig vertragingen in de postbezorging.

Stuur je je kaart naar het buitenland? Dan is er soms wel vertraging vanwege het coronavirus. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van PostNL​. 

Kaartje2go heeft de gezondheid van haar medewerkers, leveranciers en klanten voorop staan. De productie van kaarten en de overdracht aan PostNL gebeurt als normaal maar uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Postbezorgers krijgen ook iets ruimer de tijd om de post te bezorgen, namelijk tot 20.00u i.p.v. 18:00u.

Meer informatie over de bezorging kan je lezen op de website van PostNL: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Of op onze algemene bezorginformatie pagina: /bezorginformatie

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Op zondag en maandag bezorgt PostNL geen kaarten.

Kijk op de website van PostNL voor de bezorgtijden naar het buitenland.

Op feestdagen worden er geen kaarten bezorgd.

Een rechtstreeks verstuurde kaart is een kaart die wij voor jou drukken en versturen.

Binnen Nederland

Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, dan komt de kaart in 95% van alle gevallen de volgende dag aan bij de ontvanger. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag. Verstuur je een kaart in het weekend, dan zal deze op zijn vroegst op dinsdag bezorgd worden.

Buiten Nederland 

Ook voor kaarten naar het buitenland geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. De bezorgtijd verschilt heel erg per land. Naar België en Duitsland is de gemiddelde bezorgtijd 3-4 werkdagen. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten? Dan kun je op de website van PostNL kijken voor een indicatie.

Bezorging rondom de feestdagen

De post wordt iedere week van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door PostNL. In 2021 zijn dit de volgende dagen: 

  • Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021)
  • Goede Vrijdag (vrijdag 2 april 2021)
  • Koningsdag (dinsdag 27 april 2021)
  • Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei 2021)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2021)
  • Eerste kerstdag (zaterdag 25 december 2021)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van PostNL. Soms gebeurt het dat een kaartje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw kaartje niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam