Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Beterschap wens je met een kaartje
Beterschap wens je met een kaartje

Sterkte, bemoediging en troost: de mooiste kaarten voor grote en kleine patiënten

  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Niet goed = geld terug

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen

Beterschapskaart maken

Een steuntje in de rug

De mens wordt gemiddeld steeds wat ouder. Dat is natuurlijk goed nieuws! Maar in al die jaren wordt iedereen wel eens geveld door een griepje. In sommige gevallen gaat het zelfs vele malen verder dan slechts een griepje. En als je gezondheid dan roet in het eten gooit, wil je maar één ding: een steuntje in de rug.

Niets is zo moeilijk als een geliefde zien vechten met zijn of haar gezondheid. Natuurlijk wil je diegene beterschap wensen en er zijn voor hem of haar. Dat kan door een mooie beterschapskaart te maken en deze op te sturen. We hebben bijvoorbeeld hele leuke beterschapskaarten voor het ziekenhuis, als hij of zij in het ziekenhuis ligt. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om met enige regelmaat beterschapskaarten te sturen naar de zieke, wanneer deze langdurig ziek is. Niets zo fijn als troostende woorden op het moment dat alles tegenzit. 

Schrijven vanuit je hart

Als een dierbare ziek is wil je natuurlijk op de goede manier jouw steun betuigen. Maar eerlijk is eerlijk: iedereen staat wel eens met de mond vol tanden. Wat moet je zeggen tegen iemand die in een uitzichtloze situatie zit of een zware operatie moet ondergaan? Dat is een goede vraag! Wij willen jou in ieder geval wat inspiratie geven met onze beterschapsteksten. Over het algemeen geldt dat een tekst schrijven vanuit je gevoel het enige is wat er werkelijk toe doet.