Ga naar de inhoudGa naar het filter

Bied jouw kaartontwerpen aan via Kaartje2go!

Ben jij een professioneel vormgever, illustrator of fotograaf met een unieke, eigen stijl en gaan jouw kaartontwerpen onze klanten zeker weten blij maken? Dan is Kaartje2go dé plek voor jou.

Gezien de enorme hoeveelheid kaarten die wij reeds in onze galerij hebben staan, zijn wij op dit moment alleen nog op zoek naar werk dat onze collectie écht aanvult. Waar we vooral naar op zoek zijn is een kaartontwerper met gevoel voor compositie en humor, die kwalitatief sterke, originele kaarten kan aanbieden. Ook vinden we het belangrijk dat jij kaarten kan ontwerpen voor diverse gelegenheden en jouw kaarten exclusief bij ons wil aanbieden: kaarten die je bij ons plaatst, mogen dan niet elders online te koop zijn als kaart. Uiteraard met uitzondering van een eigen website.

Over Kaartje2go
We noemen ons bedrijf Kaartje2go, omdat iedereen op een leuke manier heel eenvoudig en snel een unieke kaart kan maken. In vier simpele stappen maakt de klant de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Leuk, snel en gemakkelijk! Het verzenden van de kaart(en) doen we natuurlijk ook razendsnel. Door de weeks voor 20.00 uur 's avonds besteld, dan kan het dezelfde dag nog op de post!

Wij streven erna dat onze klanten 100% tevreden zijn. Heeft de klant  een spelfout gemaakt in de kaart? Dan sturen wij kosteloos nieuwe kaarten. Dit levert veel verbazing en waardering op. Voor ons geeft dit voldoening; daar doen wij het voor!

In maart 2019 won Kaartje2go de Shopping Award Publieksprijs XL! En in juni 2022 zijn we de grote winnaar geworden van de Shopping Awards. We wonnen een Shopping Award in de categorie 'Cadeaus' en werden bovendien uitgeroepen tot overall winnaar: DHL Beste Webwinkel 2022.

Zo werkt het

In onze kaartengalerij bieden wij compleet ontworpen kaarten aan. Daarmee bedoelen we: een ontworpen voor- binnen- en achterzijde, die samen een mooi geheel vormen inclusief aansprekende voorbeeldteksten. 

Het werkt heel eenvoudig: jij ontwerpt je kaarten en wij doen de rest. Wij nemen al het werk en de bijbehorende risico's van je over. Wij zorgen dat de kaartjes gedrukt en verzonden worden. Daarnaast dragen wij zorg voor de tevredenheid van de klant. Voor iedere verkochte kaart uit jouw collectie ontvang je een vergoeding. Op dit moment zijn er meer dan 100 kaartontwerpers die hun kaartontwerpen via Kaartje2go verkopen.

Enthousiast? Dit moet je doen

Heb je interesse of wil je graag meer weten? Stuur dan een mailtje naar: redactie@kaartje2go.nl

Voeg in je mailtje vijf volledig ontworpen kaarten toe voor vijf verschillende categorieën, zodat we een goed beeld krijgen van je kwaliteiten en de inzetbaarheid van jouw unieke stijl. Denk hierbij aan een geboortekaartje, een trouwkaart, uitnodiging voor een kinderfeestje, een verjaardagskaart en een beterschapskaart. 

Onze redactie gaat je werk bekijken en laat je zo spoedig mogelijk weten of je een goede match bent met Kaartje2go. Misschien heb jij dan straks wel je eigen kaartencollectie op onze website!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.