Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardag 35 jaar maken

Hieperdepiep hoera! Je mag straks 35 kaarsjes uitblazen: één voor elk levensjaar. Naast dat een verjaardag een moment is van bezinning (want die 40 komt nu toch wel echt dichterbij), is het er ook een van feest. Nodig daarom vrienden en familie uit en maak van je 35e verjaardag een dag met een gouden randje.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste uitnodigingen voor je 35e verjaardag

Met z’n allen aan de borrel, kletsen tijdens een etentje of de barbecue aansteken op een tuinfeest: een verjaardag kan op allerlei manieren gevierd worden. Daarom vind je in onze collectie uitnodigingen voor verschillende gelegenheden en in uiteenlopende thema’s. Het perfecte kaartje voor jouw 35e verjaardagsfeest zit er ongetwijfeld tussen.

Een uitnodiging met goudlook of toch botanisch?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben onze designers uitnodigingen ontworpen in meer dan 10 verschillende stijlen. Van botanische kaarten met wuivende bladeren tot uitnodigingen met een sprankje goud. Ook uitnodigingen voor een verjaardag 35 jaar in krijtbord look en ontwerpen met waterverf vallen bij veel mensen in de smaak. Liever een uitnodiging die een tikkeltje anders is dan anderen? Neem dan een kijkje tussen onze grappige en vintage uitnodigingen.

Zet ook eens een vinkje bij ‘met foto’, kies één of meerdere stijlen en tik op de kleuren die je aanspreken om een selectie te maken. De perfecte uitnodiging tussen de resultaten gespot? Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de online kaartenmaker.

Tip: sla je favoriete kaartjes op in je Kaartje2go account. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan en krijg je eerste kaartje cadeau. Wist je trouwens dat onze klanten automatisch bonuspunten opbouwen als ze kaarten bestellen? Deze kun je inwisselen voor tegoed, waarmee je korting op je kaartjes krijgt. Meld je snel aan! 

Het organiseren van een verjaardagsfeest vraagt om een goede planning. Van boodschappen doen tot het huis aan kant maken en alles daartussenin. Om een handje te helpen hebben we het maken van je uitnodigingen zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

  • Stap 1: kies één van de uitnodigingen verjaardag 35 jaar.
  • Stap 2: klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
  • Stap 3: voeg leuke figuren, grappige foto’s en sierlijke kaders toe.
  • Stap 4: schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  • Stap 5: pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Uitnodigingen voor je 35e verjaardag bestellen

Woehoe, de uitnodiging is klaar en helemaal naar wens. Dan rest slechts één taak: het bestellen van de kaarten. Dit gaat heel simpel in z’n werk. Je hoeft alleen maar het gewenste aantal kaarten, het formaat en de papiersoort aan ons door te geven. Laat je de uitnodigingen thuis bezorgen? Voeg dan leuke extra’s aan de bestelling toe om de uitnodigingen helemaal mee af te maken.

Ja, iedereen met een (gratis) account kan een gratis proefdruk aanvragen. Je ontvangt - vaak de volgende dag al - een gratis pakket als brievenbuspost met een voorbeeld van de kaart, onze papiersoorten en envelopkleuren. Leg deze naast elkaar en ontdek welke kleuren, tinten en texturen het best matchen. Keuzes kunnen maken? Op de bijgevoegde flyer staan de vervolgstappen duidelijk vermeld.

Extra’s om uitnodigingen voor je verjaardag nog mooier te maken

Elke verjaardag is bijzonder, of je nou 18 jaar, 35 jaar of 50 jaar oud wordt. Je uitnodigingen mogen dan ook iets extra’s hebben, iets wat niet alledaags is. Dit kan een luxe papiersoort zijn, maar ook een envelop met parelmoer look of een sluitzegel met confetti. 

💡 Psst … uitnodigingen met korting bestellen?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom geldt bij Kaartje2go: hoe meer kaarten je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Vergeet trouwens niet om in te loggen om gratis bonuspunten op te bouwen. Benieuwd of er verdere korting in omloop is? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Uitnodiging voor je 35e verjaardag klaar? Versturen maar!

Ben je bij de laatste stap van het bestelproces aangekomen? Dan laten we de drukpersen alvast warmdraaien. Je hoeft namelijk alleen nog maar te kiezen waar de uitnodigingen heen mogen: rechtstreeks naar de ontvangers of eerst naar je eigen adres. Voor welke optie je ook kiest: doordeweeks voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

  • Rechtstreeks naar de ontvangers: voer de adressen van de genodigden in en kies de gewenste verzenddatum. Wij doen de kaarten - in witte enveloppen - voor je op de post.
  • Thuis ontvangen: leuke extra’s aan de uitnodiging toevoegen of de envelop van een adressticker voorzien? Laat de kaarten thuis bezorgen en stop ze zelf in de brievenbus. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.