Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Kaartje2go in de pers

Heb je als journalist of redacteur een vraag over Kaartje2go? Neem dan gerust contact met ons op door een berichtje te sturen naar pers@kaartje2go.nl.

‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest

Uit: ‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest ()

ZWOLLE - Het tv-programma Radar heeft de ‘warme douche’ toegekend aan Kaartje2go. De online kaartenwinkel redde het kraamfeest van een jong gezin uit Capelle aan den IJssel door razendsnel te handelen. Het consumentenprogramma vond dat Kaartje2go hiermee een ‘warme douche’ heeft verdiend. De enthousiaste klant heeft de prijs in de uitzending van maandagavond 7 december uitgereikt.

Lees meer

Kaartje2go heeft het stoerste geboortekaartje

Uit: Minime.nl ()

Bij Kaartje2go kun je nu het meest stoere geboortekaartje van Nederland krijgen! Aldus als we het artikel van Minime.nl mogen geloven. Dit geboortekaartje staat namelijk op de eerste plek in de top 8 met meest stoere geboortekaartjes. 

Lees meer

Frans Bauer is meest populaire valentijn

Uit: Meerdere media ()

Op Valentijnsdag worden er duizenden liefdesverklaringen over en weer gestuurd. Wij vinden het geweldig dat we hier aan mogen bijdragen en waren stiekem heel erg benieuwd naar de ultieme bekende Valentijn van onze klanten. De gelukkige bleek Frans Bauer!

Lees meer

Kerstkaart populairste kaartje

Uit: Metro ()

Samen met het onderzoeksbureau Right Marktonderzoek deed Kaartje2go eind 2014 onderzoek naar de kerstkaart en de beleving bij het ontvangen van een kerstkaartje. Het onderzoek was zo succesvol dat de krant Metro er een leuk artikel over publiceerde. 

Lees meer

Kaartje2go best vindbare website met kaartjes

Uit: Emerce.nl ()

Op 28 oktober 2014 verscheen er een artikel op Emerce.nl. Hierin werd een onderzoek van het online marketingbureau iProspect belicht. Kaartje2go blijkt de best vindbare website in de branche met kaarten en geschenken! 

Lees meer

Kaartje2go en actie Noah in HLN

Uit: Het Laatste Nieuws ()

Op 15 augustus 2014 haalde Kaartje2go de Belgische krant Het Laatste Nieuws met een bijzondere actie voor het vierjarige hartpatiëntje Noah.

Lees meer

Kaartje2go met actie in De Telegraaf

Uit: De Telegraaf ()

Kaartje2go zette een actie op voor de jarige Sikko Smit. Honderden verjaardagskaarten werden door de klanten naar Sikko gestuurd, omdat hijzelf geen familie meer heeft. Dagblad De Telegraaf wijdde er een artikel aan. 

Lees meer

Maak gratis een lettertype van je eigen handschrift

Uit: Volkskrant ()

De Volkskrant testte vier programma’s waar je jouw eigen handschrift kunt omzetten in een lettertype. Kaartje2go is als beste uit de test gekomen. “Het werkt eenvoudig, je kunt de letters nog handmatig aanpassen. Kaartje2go komt als beste uit de test.”

Lees meer

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Eenmalige machtiging
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Terug naar boven