Kaartje2go in de pers

Kaartje2go verschijnt regelmatig in het nieuws. We krijgen veel lovende woorden van onze klanten maar ook de pers is regelmatig enthousiast over ons. De mooiste stukken hebben we hieronder voor je verzameld.

Klantvriendelijkste kaartenwebshop volgens onafhankelijk onderzoek

Kaartje2go uitgeroepen tot klantvriendelijkste kaartenwebshop

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go mag zich de klantvriendelijkste kaartenwebshop van Nederland noemen! Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van MarketResponse. Van alle kaartenwebshops in de lijst heeft Kaartje2go met een 7,88 de hoogste positie.

 

Lees meer
Kaartje2go wint opnieuw Shopping Award publieksprijs

Kaartje2go wint opnieuw een Shopping Award

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go is door vakexperts en consumenten verkozen tot winnaar van een Shopping Award in de categorie Foto artikelen. 

Lees meer
ik-denk-aan-je kaartjes bij Kaartje2go

Heel Holland stuurt kaartjes

Bron: De Stentor (03-04-2020)

Waar veel bedrijven plat liggen door de coronacrisis draait de Zwolse kaartenwebshop Kaartje2go op volle toeren. Binnen no time stampte het bedrijf zelfs een geheel nieuwe kaartenlijn uit de grond. Met teksten als Jullie verdienen een lintje (voor hulpverleners), Stay Safe (om elkaar een hart onder de riem te steken) en Change the date (voor uitgestelde feestjes).

Lees meer
kerstkaarten onderzoek 2019

Man kiest voor gemak bij versturen kerstkaarten

Bron: Kaartje2go

Mannen kiezen massaal voor gemak bij het versturen van kerstkaarten. Dit blijkt uit onderzoek van Kaartje2go.nl. 58% brengt zijn kerstgroet namelijk niet zelf naar de brievenbus, maar laat deze rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Van de vrouwen stuurt maar 37% haar kerstkaarten direct naar de ontvangers. 

Lees meer
Kaartje2go wint shopping awards XL 2019

Kaartje2go wint shopping awards XL 2019

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go is door consumenten verkozen tot winnaar in de verkiezing Beste Webshop van 2019 in de categorie Cadeaus. De publieksprijzen werden voor de 18e keer uitgereikt tijdens het Shopping Awards gala op donderdag 28 maart.

Lees meer

Kaartje2go en Cards to care gaan samenwerking aan

Bron: Cards to Care (oktober 2017)

Vele ziekenhuizen door het hele land hebben zich aangesloten bij Cards to care.  Wil je iemand die in het ziekenhuis ligt een kaartje sturen? Klik op de link op de website van het ziekenhuis, maak & verstuur je kaartje via Kaartje2go en doneer een klein bedrag aan het ziekenhuis.

Lees meer

‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest

Uit: ‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest (07-12-2015)

ZWOLLE - Het tv-programma Radar heeft de ‘warme douche’ toegekend aan Kaartje2go. De online kaartenwinkel redde het kraamfeest van een jong gezin uit Capelle aan den IJssel door razendsnel te handelen. Het consumentenprogramma vond dat Kaartje2go hiermee een ‘warme douche’ heeft verdiend. De enthousiaste klant heeft de prijs in de uitzending van maandagavond 7 december uitgereikt.

Lees meer

Consumentengids: 'Wij zijn verbaasd over zo'n topservice'

Uit: Consumentengids 11 2015 (Pagina 49) (04-11-2015)

Kaartje2go ontvangt pluim in de gids van de Consumentenbond. Wim & Arjanne bedankt voor jullie mooie woorden!

Lees meer