Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Kaartje2go in de pers

Kaartje2go verschijnt regelmatig in het nieuws. We krijgen veel lovende woorden van onze klanten maar ook de pers is regelmatig enthousiast over ons. De mooiste stukken hebben we hieronder voor je verzameld.

Kaartje2go wint shopping awards XL 2019

Bron: Kaartje2go

Kaartje2go is door consumenten verkozen tot winnaar in de verkiezing Beste Webshop van 2019 in de categorie Cadeaus. De publieksprijzen werden voor de 18e keer uitgereikt tijdens het Shopping Awards gala op donderdag 28 maart.

Lees meer

‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest

Uit: ‘Warme douche’ Kaartje2go voor redden kraamfeest (07-12-2015)

ZWOLLE - Het tv-programma Radar heeft de ‘warme douche’ toegekend aan Kaartje2go. De online kaartenwinkel redde het kraamfeest van een jong gezin uit Capelle aan den IJssel door razendsnel te handelen. Het consumentenprogramma vond dat Kaartje2go hiermee een ‘warme douche’ heeft verdiend. De enthousiaste klant heeft de prijs in de uitzending van maandagavond 7 december uitgereikt.

Lees meer

Consumentengids: 'Wij zijn verbaasd over zo'n topservice'

Uit: Consumentengids 11 2015 (Pagina 49) (04-11-2015)

Kaartje2go ontvangt pluim in de gids van de Consumentenbond. Wim & Arjanne bedankt voor jullie mooie woorden!

Lees meer

Frans Bauer is meest populaire valentijn

Uit: Meerdere media (10-02-2015)

Op Valentijnsdag worden er duizenden liefdesverklaringen over en weer gestuurd. Wij vinden het geweldig dat we hier aan mogen bijdragen en waren stiekem heel erg benieuwd naar de ultieme bekende Valentijn van onze klanten. De gelukkige bleek Frans Bauer!

Lees meer

Ontdekkingsreis Kaartje2go in Stentor

Uit: De Stentor (24-09-2014)

Op woensdag 24 september 2014 is er een mooi artikel in dagblad De Stentor verschenen over Kaartje2go en de ontwikkeling van het bedrijf.

Lees meer

Kaartje2go en actie Noah in HLN

Uit: Het Laatste Nieuws (13-08-2014)

Op 15 augustus 2014 haalde Kaartje2go de Belgische krant Het Laatste Nieuws met een bijzondere actie voor het vierjarige hartpatiëntje Noah.

Lees meer