Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kaartje2go in Bizz

De jonge ondernemers Foppe Strikwerda en Klaas Korte spelen handig in op de behoefte van veel mensen om dit jaar eens een écht leuke en persoonlijke kerstkaart te sturen.

De jonge ondernemers Foppe Strikwerda en Klaas Korte spelen handig in op de behoefte van veel mensen om dit jaar eens een écht leuke en persoonlijke kerstkaart te sturen. Op hun website kaartje2go kunt u met uw eigen foto's en tekst een heel persoonlijke kerstgroet samen stellen.

Het idee van een eigen (kerst)kaart maken is niet nieuw, maar kaartje2go gaat aanzienlijk verder dan veel andere initiatieven op dit terrein. Klanten kunnen er hun eigen foto en teksten uploaden en vervolgens wordt deze informatie door het bedrijf in full colour op een stevige kaart gedrukt.

Het jonge bedrijf plakt er vervolgens ook nog eens een postzegel op en doet de kaart voor u op de bus. De prijzen beginnen bij € 1,44 (inclusief postzegel en posten) en de tarieven dalen naarmate u er meer afneemt. Kaartje2go won de Utrechtse Start 2006 competitie met dit initiatief. In de competitie werden diverse jonge bedrijven vergeleken op het gebied van creativiteit, innovatie, haalbaarheid en volledigheid.

Datum van publicatie: 2006-12-12
Bizz.nl

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.